Koskenkorvalla viimeiset kaksi kautta pelannut lyöjäjokeri Petteri Kortelainen jatkaa härkäpaidoissa kesän 2023 kattavalla sopimuksella.

Kankaanpään Mailan kasvatti Petteri Kortelainen jatkaa kolmannelle kaudelleen härkäpaidoissa. ”Köli” tuli mukaan joukkueeseen kesällä 2021, jolloin lyönti oli hyvin kepissä. Yhteensä 27 ottelua kaudella 2021 pelannut Kortelainen löi kaksi kunnaria ja 57 tavallista.

Viime kausi oli Kossun lyöjäjokerille kuitenkin haastavampi, mutta hän on jo kääntänyt katseet tulevalle kaudelle.

– Viime kaudesta jäi kovasti hampaankoloon. Ei oikein lähtenyt peli kulkemaan missään kohtaa joukkueella eikä itselläni. Vaikea nähdä siihen yhtä syytä, mutta se on varmasti monen asian summa, Kortelainen pohtii.

– Jatkan Kossussa kuitenkin hyvillä fiiliksillä. Olen viihtynyt ja tykännyt olla joukkueessa. Koin, että tämä vaihtoehto on oikea valinta uralleni, hän jatkaa.

Kossun joukkue muuttuu suurelta osin viime kaudesta.

– Tulevan kauden joukkue on varmasti nälkäinen ja haluaa ottaa askeleita eteenpäin. Uusi pelinjohtaja tuo omia tapojaan ja tyylejään joukkueeseen, jotka varmasti omalta osaltaan piristävät, Kortelainen sanoo.

Kortelainen uskoo, että talvikuukausien aikana härkäpaitojen nippu pystyy ottamaan askeleita eteenpäin, mikä näkyy tulevalla kaudella pelikentillä.

– Talvella pitää tehdä paljon töitä joukkueen kanssa. Yksilöiden kehittyminen antaa avaimet hyvälle joukkuepelille. Laadukas arki merkitsee paljon ja kaikilla pitää olla kirkkaana mielessä, miksi tätä hommaa tehdään, Kortelainen paaluttaa.

Kuva: Jussi Niukkala