KoU:n pesäpallon päätöstilaisuus pidettiin lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina Sähkökoje-Areenalla. Lämminhenkisessä tilaisuudessa palkittiin kaikki junioripelaajat sekä edustusjoukkueen parhaat.

KoU:n edustusjoukkueen paras etenijä oli Jesse Rantamäki, lyöjä Ville-Veikko Olli ja ulkopelaaja Tuomas Tuohisaari. KoU:n junioreiden äänestyksessä ”Härkäpelaaja” -palkinnon puolestaan pokkasi Aapeli Suvisalmi. Parhaina junioripelaajina palkittiin Viivi Ketola ja Aleksi Rauhala sekä tuomarina Joni Alanko. Talkoolaisina palkittiin superpesispuolelta Sisko Talvitie ja Heikki Lähdesmäki, junioripuolelta Teija Alanko ja Marko Talasmäki sekä Etenee-leirin puolelta Marika Taipalus ja Kari Kivioja. Pesisperheenä palkittiin Soile, Tero, Tuomas ja Sara Pitkämö. Vuoden yhteistyökumppanit olivat puolestaan Kurikan Osuuspankki ja West Group Vaasasta.

KoU junnutiimin puheenjohtaja Jani Karvonen totesi harrastajamäärien lähteneen uuteen nousuun. Poikapuolella saamme jokaiseen ikäluokkaan joukkueet isompien junioreiden ollessa ensi vuonna C-pojissa. Menestystä tuli laajalla rintamalla kirkkaimpana D-poikien pelisarjan leirimestaruus Hyvinkäältä sekä aluesarjan voitto. Myös IK:sta KoU:n alle siirtynyt tyttöpuoli on kasvamassa ja uusia tyttöjuniorijoukkueita on tulossa pienimpiin junioreihin koko ajan.

Aloitamme pesispainotteisen liikuntakerhon tytöille ja pojille tammikuussa mm. Ahonkylässä, Ilmajoella, Kurikassa ja Koskenkorvalla. KoU:n uusi pelinjohtaja Antti Kuusisto kertoi haastattelussaan, että hän haluaa rakentaa seuraan uutta innokasta juniorisukupolvea, joka tekee eri ikäluokkina oikeita asioita. Edustusjoukkueesta 2023 Kuusisto on muovannut nuoren, nälkäisen, eteenpäinpyrkivän ja taistelevan ryhmän. Mukana on pelaajia, jotka laittavat itsensä likoon härkäpaidan puolesta heti treenikauden alusta alkaen. Tilaisuudessa oli läsnä noin 150 henkilöä.