Viime kaudella Koskenkorvalla 15 ottelua pelannut Rantala palaa härkäpaitoihin 1+1-vuotisella sopimuksella.

Kaudelle 2021 Koskenkorvalle siirtynyt Aleksi Rantala palaa tulevalle kaudelle härkäpaitoihin. Veteliläispelurin viime kausi oli haastava, vaikka pelillistä kehitystä tuli erityisesti ulkopelissä. Hän pelasi alkukaudesta 15 ottelua, joissa hän toi viisi juoksua ja löi yhden.

Rantala ei kuitenkaan jatkanut viime kautta loppuun Koskenkorvalla, kun sopimus purettiin seuran ja pelaajan yhteisymmärryksessä heinäkuun alkupuolella. Tämän jälkeen Rantala pelasi loppukauden Ykköspesistä Kannuksen Urassa.

Sopimuksen purussa ei ollut kyse niinkään pelillisistä asioista, vaan haasteista pelikentän ulkopuolella, jotka heijastelivat pesikseen.

– Viime kesä ja harjoitustalvi olivat fyysisesti hankalia, jonka vuoksi päätimme purkaa sopimuksen yhteisymmärryksessä. Ratkaisu oli oikea siinä hetkessä, mutta se jätti myös näytönhaluja. Haluan näyttää, että pystyn olemaan huippupelaaja omalla pelipaikallani, Rantala sanoo. 

– Tämä pieni tauko piti kuitenkin saada. En pystynyt panostamaan silloin satasella pesikseen, hän myöntää.

Rantala kertoo, että he ovat syksyn aikana keskustelleet paljon Kossun pelinjohtajan Antti Kuusiston kanssa. Nyt asiat alkavat olla mallillaan ja Rantala kertoo, että haluaa ottaa itsestään enemmän irti tulevalla kaudella.

– On hemmetin mukava palata takaisin Koskenkorvalle. Antin kanssa puhuttiinkin, että nyt lähdetään tekemään uutta juttua vähän eri tavalla. Into on korkealla lähteä tähän mukaan, Rantala iloitsee.

– Elämään kuuluu muutenkin hyvää. Asustelen Vetelissä ja opiskelen fysioterapeutiksi. Treenihommat olen aloittanut kovalla tohinalla itsekseni ja odotan kovasti, että pääsemme joukkueen kanssa kokoontumaan, ja samalla pääsee näkemään jälleen kavereita, pelinjohtoa ja taustahenkilöitä, hän jatkaa.

Rantala vahvistaa ulkopelissä tulevalla kaudella Koskenkorvan etukenttää.

– Rantala tuo joukkueeseen tarvittavaa erikoisosaamista etukentälle. Aleksissa on potentiaalia nousta jopa sarjan johtavien etupelaajien joukkoon. Sisäpelillisesti hän tuo lisää jalkanopeutta ja vaihtopeliosaamista, Kuusisto sanoo.