Haluatko hieman paremman otteluelämyksen Kossun uudessa Härkä VIP-tilassa?

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa yksittäinen VIP-lippu Koskenkorvan urheilijoiden superpesisotteluun hintaan 49€/hlö + Ticketmasterin palvelumaksu.

Härkä VIP-lipulla pääset nauttimaan vauhdikkaasta pesisviihteestä samalla palvelukokonaisuudella, mikä on aiemmin ollut tarjolla vain otteluisännän tilassa.

Härkä VIP-lippuun kuuluu laadukas VIP-ruoka runsaalla salaattipöydällä. Pääruokana on vaihtelevasti joko porsaan ulkofile tai broilerfile. Ottelun tauolla on kahvitarjoilu. Härkä VIP-lippuun kuuluu lisäksi kaksi arvolippua Härkä VIP-ravintolaan, jossa on tarjolla laaja valikoima Hartwallin tuotteita. Pääset seuraamaan ottelua luonnollisesti myös paremmilta istumapaikoilta. Uuden Härkä VIP-tilan yhteydessä on myös täysin uudet WC-tilat, sekä oma VIP-parkkipaikka ja sisäänkäynti Sähkökoje-Areenan takaa.

Härkä VIP-tilassa pääset myös lähemmäksi ottelua. Koskenkorvan urheilijoiden edustaja käy kertomassa päivän otteluparista ennakkotietoa ennen pelin alkua.

Tule tutustumaan ja hanki oma Härkä VIP-lippusi Ticketmasterista haluamaasi otteluun. Huomioithan myös että osa otteluiden lippukiintiöistä on jo valmiiksi sidottuna myytyihin yrityspaketteihin, mikä vaikuttaa Ticketmasterissa myynnissä olevaan ottelukohtaiseen lippukiintiöön.

Nappaa oitis omasi ja varmista paikkasi haluamassasi ottelussa!

VIP-lippuja ensi viikon PattU-peliin voit ostaa tästä! Liput tuleviin otteluihin löydät Ticketmasterin verkkosivuilta.