Seinäjoki Areenassa pelatun E-poikien Go On -pesäpalloturnauksen mestareiksi selvisivät Kitee ja Jyväskylä. Kitee voitti kilpasarjan finaalissa Eurajoen 7-0. Kilpasarjan pronssipokaali matkasi isäntäjoukkue Koskenkorvalle, joka käänsi Vaasalle kärsityn 6-4 alkusarjatappion edukseen juoksuin 15-3.

Pelisarjassa Jyväskylä voitti finaalissa Kankaanpään 6-3 ja pronssipelissä Koskenkorva E punainen oli 7-5 vahvempi Sotkamoa vastaan. Kaikkiaan turnauksessa pelattiin 50 ottelua viikonlopun aikana.

Kiteen voittojoukkueen pelinjohtaja Jani Sutinen oli tyytyväinen heidän ensimmäiseen Etelä-Pohjanmaan hallipesisturnaukseen. ”Seinäjoki Areenaan oli saatu luotua todella loistava lasten pesistapahtuma ruokailuineen. Pojillemme tämä oli varmuudella ikimuistoinen reissu. Sen voin vakuuttaa, että tämä ei jäänyt meidän viimeiseksi turnausreissuksi lakeuksille toiselta puolelta Suomea. Tässä seitsemän tunnin junamatka ei paljon poikien mieltä paina”, toteaa Sutinen

KoU E-poikien vastuuvalmentaja Mikko Kivimäki piti turnausta hyvätasoisena. ”KoU oli matkassa kolmella joukkueella, joista yhdessä oli apuna kolme poikaa Kauhajoelta. Saimme kaikille pojille oman tasoisia otteluita, onnistumisia, elämyksiä ja yhteistä aikaa myös pelien ulkopuolella. Näistä turnauksista saamme paljon eväitä mentäessä kohti kesän sarja- ja leiripelejä”, jatkaa Kivimäki.

Lopputulokset:

Go On -pesäpalloturnaus, E-pojat kilpasarja

1. KiPa E

2. EuVe

3. KoU E valkoinen

4. VM

5. SMJ P11

6. AA E

7. SMJ P12

8. KaMa E

Go On -pesäpalloturnaus, E–pojat pelisarja

1. Kiri E

2. KaMa E sininen

3. KoU E punainen

4. SoJy E

5. KoU E musta

6. UPV E

7. PuPe E

8. SMJ P12 musta

9. YPJ E

10.LaiLuja

11. VM 2

12. Bulls