Sotkamon Jymyn 20-vuotias sopimuspelaaja Aleksanteri Huotari edustaa Koskenkorvan Urheilijoita ottelukohtaisella sopimuksella

Sotkamon Jymyn 20-vuotias pelaajalupaus Aleksanteri Huotari liittyy härkäpaitoihin lainasopimuksella. Nuori sotkamolaispelaaja pelasi jo suurimman osan viime kaudesta Sotkamon superpesisjoukkueen mukana. Hän ennätti tekemään debyyttinsä myös pudotuspeleissä.

– Hienoa, että nyt aukesi mahdollisuus päästä pelaamaan ”Kossuun”. Odotan innolla tulevia pelejä ja haluan auttaa joukkuetta voittamaan mahdollisimman paljon, Huotari sanoo.

KoU:n pelinjohtaja Antti Kuusiston mukaan Huotari tuo härkäpaitojen kokoonpanoon lisää leveyttä.

– Hienoa saada määrätietoisesti eteenpäin pyrkivä nuori lahjakkuus joukkueeseemme! Huotari tuo joukkueeseen lisää vaihtoehtoja ulkopeliin sekä lisää tulivoimaa kotiutuspuolelle. Kesä on tutun tiivis, joten on tärkeä huolehtia, että pelaajaringissämme on tarpeeksi laatua ja leveyttä, Kuusisto kertoo.

KoU ja Jymy sopiva syksyllä yhteistyöstä, jonka Niko Tuikka siirtyi härkäpaitoihin jo aiemmin talvikaudella. Superjymy Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen pitää tärkeänä, että sotkamolaisten nuoret pelaajat saavat lisää kokemusta kovista peleistä Koskenkorvalla.

– Aleksanteri kuuluu Jymyn keskeisiin tulevaisuuden suunnitelmiin. Lainapesti Koskenkorvan superpesisjoukkueessa on Alulle hyvä paikka napata kokonaisvaltaisesti merkittävä rooli ja kasvaa tulevaisuuden ratkaisijaksi, Kuosmanen kommentoi.