KoU:n kevään junioreiden halliturnaukset käynnistyvät Padel Kurikka loppiaisturnauksilla 6-8.1.2023. Pelipaikkoina toimivat Ilmajoen Myötätuuli-Areena sekä Lapun Patruuna-Areena. Turnaukset jatkuvat a 4.2. E-poikien Ilmajoen turnauksella ja la-su 18-19.2. on vuorossa Lapualla ja Ilmajoella D-poikien valtakunnallinen turnaus. Maaliskuussa on luvassa vielä kaksi C-poikien, E- ja F-poikien sekä D- ja C-tyttöjen turnauksia.

Piikkarit, kioskit, pelipallot, turnausmaksut

Kaikissa halleissa (Lapuan Patruuna-Areena, Seinäjoki-Areena ja Ilmajoki Myötätuuli-Areena) piikkareiden käyttö on kiellettyä, joten parhaat pelikengät ovat normaalit sisäkengät, lenkkarit tai turfit.  Lapuan ja Ilmajoen turnauksissa on KoU juniorijoukkueiden kioskit, joissa maksuvälineenä käteinen ja mobilepay. Seinäjoki-Areenassa toimii pelipaikalla Areenan omat kahvilapalvelut.

Pelipalloja joukkueet ovat velvoitettuja tuomaan 1 pelipallo/pelipäivä eli yhden päivän turnauksiin 1 kpl ja kahden päivän turnauksiin 2 kpl oman ikäluokan pelipalloja.

Turnausmaksut maksetaan järjestäjänä olevan KoU:n juniorijoukkueiden tilille viimeistään viikko ennen turnausta, loppiaisturnaukset ke 4.1.2023 mennessä. Maksusta tosite esitettävä ennen ensimmäistä ottelua turnauksen tulospalveluun/infoon. KoU D-poikien rahastonhoitaja hoitaa D-poikien turnausten laskutuksen. KoU E-pojat tilinumero on FI52 5071 0020 0643 36 ja D/C -tyttöjen FI19 5419 0120 2552 80. Näille tileille maksetaan sekä turnausmaksu että mahdollinen hoitamatta jäävä tuomarimaksu 10€/peli (D-pojat, C-tytöt)

Tuomariasiat turnauksissa

E-poikien ja D-tyttöjen turnauksissa KoU hoitaa kaikki tuomarit. Sen sijaan D-poikien ja C-tyttöjen turnauksissa jokaiselle joukkueelle on laitettu oman ottelumäärän verran tuomarivuoroja.  Jos joukkue ei kykene hoitamaan listalla olevia omia tuomarivuoroja, joukkueelta peritään tuomarimaksu 10€/ottelu.

Jos ette pysty itse hoitamaan tuomarivuorojanne turnauksissa, niistä ilmoitus viimeistään keskiviikkona ennen turnausviikonloppua Jani Karvoselle. Nämä ostetut/ei itse vihellettävät tuomarivuorot hoitaa KoU/LaihLuja/SMJ/Virkiä tuomarit. Joukkueiden pelaajat voivat toimia myös tuomareina. 2-tuomari tulee aina kotijoukkueelta ja kirjuri vierasjoukkueelta. 

Tulospalvelu, striimit, ruokailut ja majoitukset

Kaikissa KoU:n kevään halliturnauksissa on liiton uusi tulospalvelu, vierasjoukkueelta tulee aina kirjuri. Pelinjohtajat ovat velvoitettuja laittamaan kokoonpanot 15 minuuttia ennen ottelun alkua tulospalveluun. Koodit ja ohjeet tulospalveluun saadaan tammikuun alussa. KoU:n järjestävä joukkue hoitaa aina tulokset nettiin sekä tiedot joukkueille jatkopeleistä.

KoU järjestää jokaisesta ottelusta OmaSP LIVE Youtube-striimin. Turnaukset tulevat LIVEnä seuraavilta kanavilta: Epoikien turnaukset kouep1striimi, D-poikien turnaukset koudp1striimi ja D/C tyttöjen turnaukset koudt1striimi. C-poikien turnausten ja Seinäjoki-Areenan kolmen kentän striimausosoitteet myöhemmin.

Ryhmäruokailuja ei ole hoidettu järjestäjien puolesta tiedotetta kirjoittaessa loppiaisen turnauksiin. Molemmilla paikkakunnilla palvelee ainakin ABC ravintolat. Mikäli edullinen joukkueruokailu saadaan järjestymään paikan päälle eri turnauksiin, siitä informoidaan joukkueille viipymättä. Koulumajoitusta ei ole kuin 11-12.3.2023 pelattavassa isossa valtakunnallisessa E-poikien turnauksessa sekä mahdollisesti 18-19.2.2023 D-poikien turnauksessa, jos tarvetta ilmenee.  

Lapuan Patruuna-Areena, Kustaa Tiitun tie 12, Lapua

on n. 6500 neliön kokoinen harjoitushalli, jossa harjoittelevat niin jalkapalloilijat, pesäpalloilijat kuin yleisurheilijatkin. Palloilualue on kumirouheella vaimennettu tekonurmi, joten parhaat pelikengät ovat normaalit sisäkengät, lenkkarit tai turfit. Piikkareiden käyttö on kielletty.

Pelirajat ovat piirretty valmiiksi tekonurmeen. Tehokas ilmastointi on jaettu tasaisesti koko alueeseen. Hallin lämpötila on noin 20*c. Pukukoppeja ei ole valitettavasti kaikille joukkueille. Kotijoukkue ottaa aina pukukopin 1 ja peliin lähtiessään ottaa kaikki tavarat mukaansa. Vierasjoukkueet käyttävät aina pukukoppia 2 ja peliin lähtiessä ottaa kaikki tavarat mukaansa. Suihkuja on välttävästi yksi/pukuhuone, joten muidenkin pukuhuoneiden suihkuja on tarvittaessa pystyttävä käyttämään. KoU kioski palvelee, mobilepay ja käteinen.    

Seinäjoki-Areena, Kirkkokatu 23, Seinäjoki

Vuosittain Seinäjoki-Areenan A-hallissa on tekonurmi. Pelialueen koko on 100m*60m. Palloilualue on kumirouheella vaimennettu tekonurmi, joten parhaat pelikengät ovat normaalit sisäkengät, lenkkarit tai turfit. Piikkareiden käyttö on kielletty. Pelirajat ovat piirretty valmiiksi poikittain kolmelle E-poikien pelikentille. Tehokas ilmastointi on jaettu tasaisesti koko alueeseen. Hallin lämpötila on noin 20*c. Pukukoppeja ei ole valitettavasti kaikille joukkueille.

Kentän 1 kotijoukkue ottaa pukukopin 1 ja peliin lähtiessään ottaa kaikki tavarat mukaansa. Kentän 1 vierasjoukkueet käyttävät aina pukukoppia 2 ja peliin lähtiessä ottaa kaikki tavarat mukaansa. Kentän 2 kotijoukkue ottaa pukukopin 3 ja peliin lähtiessään ottaa kaikki tavarat mukaansa. Kentän 2 vierasjoukkueet käyttävät aina pukukoppia 4 ja peliin lähtiessä ottaa kaikki tavarat mukaansa. Kentän 3 kotijoukkue ottaa pukukopin 5 ja peliin lähtiessään ottaa kaikki tavarat mukaansa. Vierasjoukkueet käyttävät aina pukukoppia 6 ja peliin lähtiessä ottaa kaikki tavarat mukaansa. Joukkueilla on mahdollisuus vuokrata myös erikseen kabinettitiloja koko turnauksen ajaksi omiksi huoltotiloiksi. Seinäjoki Areenan kahvio palvelee, pankkikortti ja käteinen maksuvälineenä. WIFI.    

Myötätuuli-Areena, Vesitornintie 2, Ilmajoki

Myötätuuli Areena on llmajoen Oksimäessä sijaitseva palloiluhalli. Halli on suunniteltu erityisesti palloilulajeille, mutta se soveltuu erinomaisesti moniin muihinkin tarkoituksiin. Hallin sisämitat ovat 70×45 m. Hallin viivat vedetään joko ohuilla naruilla tai kalkilla. Hallin sisäkorkeus on parhaimmillaan noin 13 metriä. Palloilualue on kumirouheella vaimennettu tekonurmi, joten parhaat pelikengät ovat normaalit sisäkengät, lenkkarit tai turfit. Piikkareiden käyttö on kielletty.

Hallin lämpötila on noin 15*c ja se on hieman Lapuaa ja Seinäjokea viileämpi. Pukukoppeja ei ole valitettavasti kaikille joukkueille. Kotijoukkue ottaa aina pukukopin 1 ja peliin lähtiessään ottaa kaikki tavarat mukaansa. Vierasjoukkueet käyttävät aina pukukoppia 2 ja peliin lähtiessä ottaa kaikki tavarat mukaansa. Suihkuja on välttävästi yksi/pukuhuone, joten muidenkin pukuhuoneiden suihkuja on tarvittaessa pystyttävä käyttämään. Ottakaa otteluiden tauoille riittävästi lämpimää vaatetusta ja vaihtopaidat mukaan vilustumisen estämiseksi. KoU kioski palvelee, mobilepay ja käteinen.

Lisätietoja kaikista turnauksista antaa Jani Karvonen, 0505972425, jani.karvonen@koskenkorvanurheilijat.fi