Viime kauden loppupuolella kokoonpanoon palannut Juho Hakomäki jatkaa härkäpaidoissa myös kesällä 2023.

Kossun paidassa kahdeksalla kaudella viimeisen yhdeksän kauden aikana pelannut Juho Hakomäki jatkaa joukkueen riveissä myös kesällä 2023. Sopimus on yksivuotinen.

Hakomäki oli lähes vuoden pois pelikentiltä käteen liittyvien ongelmien vuoksi, mutta viime kauden loppupuolella hän pääsi jo mukaan ulkopeliin.

– Käsi on ihan hyvässä kunnossa. Totta kai se vaatii oman huomionsa. Kuntouttamista ja jumppaa tehdään edelleen, Hakomäki kertoo.

Härkäpaidoissa vähäkyröläislähtöinen pesäpalloilija jatkaa mielellään.

– Koen, että tämä on uusi alku itselleni, sillä viime kausi meni lähes kokonaan toipilaana. Nyt lähdetään tosissaan ulosmittamaan, mihin mies pystyy, Hakomäki paaluttaa.

Hakomäki toimi ennen loukkaantumistaan Kossun lukkarina, mutta viime kauden lopulla hän pelasi muita ulkopelipaikkoja. Alkukesän lukkariruletin jälkeen kauden viimeisen puoliskon syöttöjä nosteli Lauri Vuollo, joka jatkaa joukkueessa myös kesällä 2023.

Pelinjohtaja Antti Kuusisto on tyytyväinen, että Hakomäki on mukana myös tulevalla kaudella. Lähtökohtaisesti Hakomäki pelaa lukkarina, ja sisäpelirooli hahmottuu talvikuukausien aikana.

– ”Haksalla”, jos jollain, on varmasti paljon nälkää tulevaan harjoituskauteen lähdettäessä. Viime aikojen vastoinkäymiset kääntyvät varmasti isoksi voimavaraksi tuleville kausille. Hän on tärkeä palanen Kossua niin sisä- kuin ulkopelissäkin ensi kaudella, Kuusisto sanoo.