Viime kaudella Kankaanpään Mailaa edustanut Kortteenperä liittyy Kossun kokoonpanoon 1+1-vuotisella sopimuksella.

Viime kaudella KaMaa edustanut Antti Kortteenperä nähdään kesällä 2023 härkäpaidoissa. Sopimus kattaa tulevan kauden ja sisältää option kesästä 2024.

Kortteenperä löi viime kaudella runkosarjassa KaMan pelaajista eniten kärkilyöntejä (126) ja onnistumisprosentti oli paras yli 20 peliä pelanneista pelaajista (63,23 %). Lisäksi hän löi kolme kunnaria ja yhteensä seitsemän juoksua. Tuotuja hän kirjautti eniten kankaanpääläisistä (17). Ulkopelissä Kortteenperä pelasi vahtina tai polttolinjassa.

Veteliläislähtöinen Kortteenperä on Veteli Pesiksen kasvatti. Hän aloitti miesten pelit kasvattajaseurassaan, jonka jälkeen hän on pelannut Ykköspesistä Vähänkyrön Viestissä ja Alavuden Peli-Veikoissa. Superpesis-debyytti tuli kesällä 2020 Vimpelin Vedon paidassa.

Viimeiset kaksi kautta Kortteenperä on pelannut Kankaanpäässä.

– Hän pelasi vahvan kauden Kankaanpäässä. Hän on taitava mailassa ja kykenee pelaamaan monipuolista sisäpeliä vaihtajana. Uskon vahvasti, että Antti pystyy Kossussa ottamaan seuraavan stepin pelaajana ja olemaan ensi kaudella vieläkin kokonaisvaltaisempi peluri, Kossun pelinjohtaja Antti Kuusisto luottaa.