Koskenkorvan Urheilijat vahvistuu kahdella kokeneella pelaajalla.

Vimpeliläislähtöinen Teemu Isoketo ja veteliläislähtöinen Tuomo Lönnmark liittyvät härkäpaitoihin loppukaudeksi.

36-vuotias Isoketo on pelannut urallaan 307 ottelua Superpesiksen runkosarjassa, joissa hän on tuonut 522 juoksua ja lyönyt 25 kunnaria (25+40=65). Hän on voittanut urallaan kaksi SM-kultaa, kolme SM-hopeaa ja kolme SM-pronssia.

Isoketo pelasi Superpesistä viimeksi Kempeleen Kirissä viime kaudella. Tällä kaudella Isoketo on pelannut Vimpelin Vedon kakkosjoukkueessa Suomensarjaa. Kahdeksassa ottelussa hän on lyönyt viisi kunnaria ja tuonut 31 juoksua.

41-vuotias Lönnmark on pelannut puolestaan 410 ottelua Superpesiksen runkosarjassa, joissa hän on tuonut 303 juoksua ja lyönyt 19+119=138. Hän on voittanut urallaan kolme SM-kultaa, viisi SM-hopeaa ja kolme SM-pronssia.

Lönnmark pelasi Superpesistä viime vuonna yhden ottelun Vedon paidassa. Tällä kaudella hän on pelannut Suomensarjaa Vedossa yhdessä Isokedon kanssa. Lönnmark on pelannut 11 ottelua, joissa hän on tuonut 25 juoksua ja lyönyt 4+15=19.

Härkäpaitojen pelinjohtaja Antti Kuusisto on tyytyväinen, että joukkueeseen saatiin vahvistuksia vielä loppukaudeksi. Aleksanteri Huotarin lähdettyä takaisin Sotkamoon, kaivattiin riveihin lisää osaamista etukentälle.

– Lönnmarkin myötä saamme varmasti lisää rauhallisuutta ulkopeliimme. Hän on ikänsä touhunnut etukentällä, joen uskon, että hän tuo niitä hyviä asioita peliimme, joita tällä hetkellä kaipaamme. Hänen kokemuksensa myötä toivon, että tekemisen rauhallisuus tarttuu koko porukkaan. Isoketo tuo yhdet nopeat jalat meidän yhdeksikköömme, ja vaihtoehdon myös takakentälle ja linjaan, Kuusisto sanoo.

– Aika pienillä loukkaantumisilla ollaan tähän asti saatu pelata, mutta nyt alkavat ne tärkeimmät pelit. Toivottavasti tästä saadaan positiivista nostetta, Kuusisto jatkaa.