Otteluisännyys ja näkyvyys

otteluisännyys ja HÄRKÄ VIP -katsomo

Otteluisännyys Koskenkorvan Urheilijoiden kotiotteluissa tarjoaa loistavan mahdollisuu-den viettää hienoa kesäiltaa esimerkiksi henkilökunnan tai sidosryhmien kanssa! Ottelu-isännälle on omat VIP-tilat (15 vieraalle), jossa saatavilla ruoka, virvokkeita ja kahvia läpi ottelun. Otteluisännälle on myös oma sisäänkäynti ja VIP-parkkipaikka.

Kaudella 2023 esitellään myös uusi Härkä VIP -tila pääkatso-mossa, johon myydään 100 lip-pua jokaiseen otteluun. Myös Härkä VIP -asiakkaille on oma sisäänkäynti, ruuat ja juomat tarjolla pelin ajan. Härkä VIP on myös oiva mahdollisuus kohdata muiden kumppaneiden edustajia!

Otteluisännyydet myydän ottelukohtaisesti, ja se sisältää lisäksi näkyyyden tulostaulun scriinillä sekä avausheiton ennen peliä ja palkintojen jaon pelin jälkeen. Paikat Härkä VIP -tiloihin on mahdollista ostaa myös koko kauden ajaksi, jolloin pääset nauttimaan kaikki 15 runkosarjan peliä VIP-kohtelulla!

  • Logonne otteluilmoituksessa Ilmajoki-lehdessä ja Ilkka-Pohjalaisessa
  • Logonne otteluilmoituksessa sosiaalisen median kanavissamme
  • Ottelukuulumiset kotijoukkueen pelinjohtajalta ½-tuntia ennen ottelua
  • Ottelun avausheiton suoritus
  • Ottelun aikana yrityksenne äänimainontaa
  • Otteluisäntä toimii palkintoraadissa ja palkitsee parhaat pelaajat ottelun jälkeen
  • Ruokailu ottelun aikana VIP-tilassa

Lataa esite tästä!

mainokset peliasussa

Koskenkorvan Urheilijoiden pelipuvut näkyvät pesäpallossa läpi kesän. Pelaajien puvut näkyvät pelikentillä, kuvissa, televisio-lähetyksissä, verkkolähetyksissä ja monissa muissa paikoissa. Nimikkopelaajan kummyritys näkyy lisäksi Ruudun lähetyksissä nimen perässä, jonka lisäksi se kuulutetaan ottelutapah-tumissa. Mainos pelipuvussa on taattua näkyvyyttä pelin ytimessä!

Lataa esite tästä!

NÄkyvyys scriinillä

KoU:n kotiotteluissa kotipesän takana palvelee tulevalla kau-della uusi scriini, joka näkyy samanaikaisesti paikan päällä
ja Ruutu-lähetyksissä ympäri Suomen. Yhteensä scriinimai-nontaa katsoo vuosittain kymmenet tuhannet katsojat paikan päällä ja verkko-lähetyksissä.

Scriinipaikkoja myydään joko koko näytön kokoisina tai kolmasosanäyttönä. Koko scriinin pituus on 18 metriä ja kolmasosascriini 6 metriä. Voit ostaa scriinin käyttöösi joko koko kaudeksi tai yhteen otteluun. Koko kauden hinta on luonnollisesti edullisempi, joten kannattaa tarttua tarjoukseen!

Scriinimainokset näkyvät ottelujen aikana useamman kerran. Kerrallaan mainos näkyy näytöllä kahdeksan sekunnin ajan. Koko kauden pakketteihin sisältyy 15 runkosarjaotte-lun lisäksi myös mahdolli-set jatkopelit syksyllä. Voit saada mainokselle jopa 100 000 katsojaa vuodessa!

Lataa esite tästä!

AItamainokset

Aitamainokset ovat klassinen tapa näkyi Koskenkorvan Ur-heilijoiden ottelutapahtumissa. Sähkökoje Areenalla aitamai-noksia on stadionia kiertävällä penkereellä, pelikentän takana ja kotipesän ympärillä. Lisäksi muutamia mainospaikkoja löytyy myös katsomon puolelta. Ottelutapahtumiin voit ostaa erikokoisia mainoksia, jotka ovat metrihintaisia.

Aitamainokset myydään vuosihinnalla ja ensimmäiseen vuoteen tulee lisämaksu teip-pauskustannuksista. Tämä kus-tannus on kertaluontoinen ja sitä ei peritä enää tulevina vuosina. Mitä suuremman aitamainoksen ostat, sen edullisemmaksi se tulee metri-hinnaltaan. Kannattaa panostaa isoon kokoon, jolloin yritykseksi näkyy näyttävästi kotipeleissä!

Lataa esite tästä!

SOsiaalisessa mediassa

Kiinnostaako näkyvyys Koskenkorvan Urheilijoiden sosiaalisen median sisällöissä?

Jos olet kiinnostunut esimerkiksi näkyvyydestä esimerkiksi tuloskuvan yhteydessä tai muista yhteistyökuvioista, ole yhteydessä meihin!

Räätälöidään juuri teidän yrityksellene sopiva yhteistyö sosiaalisen median kanaviin, joilla on laaja aktiivinen seuraajapohja.


SÄhkökoje areena

harjutie 16, 61330 Koskenkorva

Koskenkorvan Urheilijat pelaa kotipelinsä Sähkökoje Areenalla Ilmajoen Koskenkorvalla. Stadion rakennettiin seuran perinteiden mukaan talkoilla viime vuosituhannen viimeisinä vuosina, jonka jälkeen sitä on muutamaan otteeseen päivitelty esimerkiksi VIP-tilojen osalta. Tervetuloa seuraamaan huippupesistä KoU.n omistamalle omalle stadionille!