Kauden päätteeksi Ykköspesikseen tippunut Koskenkorvan Urheilijat lähtee tulevaan sarjaan täysin uudistuneella joukkueella. Seuran tavoite oli saada kasattua nuori ja nopea joukkue tulevaan sarjaan, ja sen lisäksi tavoitteena oli löytää mukaan muutama kokeneempi pelimies.

Viime kauden joukkueesta lähes kaikki pelaajat vaihtoivat maisemaa, ja heistä osan kanssa neuvoteltiin, mutta nämä neuvottelut eivät johtaneet toivottuun lopputulokseen. Ainoastaan seuran oma kasvatti Matias Rauhala teki sopimuksen myös tulevasta kaudesta.

Kuusisto jatkaa päävalmentajana

Antti Kuusisto jatkaa Kossun päävalmentajana ja pelinjohtajana myös tulevalla kaudella. Kuusiston aisapariksi pelinjohtoon tulee mukaan Tommi Nivala, joka oli nostamassa Seinäjoen Maila-Jussit ykköspesikseen reilu vuosi sitten. Valmennukseen tulee mukaan myös Otto Mantere, joka toimii apuvalmentajan roolissa.

Seuran uudet lukkarit Santeri Salmela ja Benjamin Laaksoharju saavat lisäksi oman valmentajan, kun lukkarien valmennuksesta huolehtii Mari Mantsinen, joka toimii myös Jyväskylän Kirittärien lukkarina.

Puputti tekee comebackin kentälle

Kossun fysiikkavalmennuksesta vastannut ja kakkospelinjohtajana toiminut Petrus Puputti vaihtaa roolia joukkueen sisällä. Fysiikkavalmennuksen lisäksi hän palaa takaisin kentälle pelaajana.

Puputti pelasi edellisen kerran Superpesistä vuonna 2022. Puputti on edustanut Koskenkorvan Urheilijoita vuodesta 2017 saakka. Miesten Itä-Länsi-otteluun hänet on valittu kerran.

Farmisopimus Vimpelin Vedon kanssa

Vimpelin Vedon kanssa on solmittu farmisopimus. Tämän sopimuksen myötä nyt julkaistuun Kossun joukkueeseen tulee kevään mittaan lisää kilpailua pelipaikoista.

Vedon menestyneen Superpesis-joukkueen taustalla on useita lahjakkaita miehiä odottamassa omaa mahdollisuuttaan, ja kevään mittaan osalle pelaajista etsitään pelipaikkaa farmisopimuksen kautta.

Pelaajat 2024

Antila Elmeri

Hakomäki Mikko

Kujala Topi

Laaksoharju Benjamin

Laasonen Kasperi

Latvala Tony

Lehto Eetu

Mäki Jouni

Puputti Petrus

Rauhala Matias

Rauhala Ville

Salmela Santeri

Utanen Riku

Uusitalo Eeli