Kuinka paljon Jere iskee tutkaan?

 

 KOSSUN YLEISÖHARJOITUKSET JA HALLIPELIEN STARTTI

Tulevana viikonloppuna (22.-24.1) Koskenkorvan Urheilijoiden pelaajilla ja taustahenkilöillä riittää kiireitä.  Perjantaina järjestetään yleisölle superpesisjoukkueen näytösharjoitukset Ilmajoki-hallissa.  Tilaisuus alkaa klo 17.15, jolloin esittelemme juniorijoukkueet ja superpesisjoukkueen harjoitus alkaa n. klo 17.30. Yleisölle saattaa olla mielenkiintoista nähdä, millaisia harjoitteita pesiksen pelaajat talvella tekevät.  Harjoitus on tiivistetty n. 45-60 minuutin harjoitukseksi. Harjoituksen lopussa osa pelaajista lyö ja heittää tutkaan, kukahan vetää taululle kovimmat lukemat??  Tilaisuuden aikana juontaja suorittaa pelaajahaastatteluja ja harjoituksen jälkeen yleisöllä on mahdollisuus käydä vaihtamassa kuulumisia pelaajien kanssa. 

 Tilaisuudessa on maksuton kahvi- sekä mehutarjoilu ja yleisön joukosta (tilaisuuteen osallistujat) tullaan arpomaan myös osallistujat tutkaan heittoon sekä lyöntiin ja parhaan tuloksen (yhteistulos) saavuttanut palkitaan kausikortilla ja myös muut osallistujat palkitaan Kossuaiheisilla palkinnoilla.  Tilaisuudessa myynnissä ensi kesän kausikortteja (käteismaksu ja myös liikuntasetelit toimivat maksuvälineenä).

 Pesäpallojaosto pyytää kaikkia viime kesänä ja edellisinä kesinä otteluiden järjestelyissä mukana olleita talkoohenkilöitä tulemaan paikalle (ilmoittautuminen kahvipöydän luona).  Pyrimme kartoittamaan jo tässä vaiheessa talkooporukan määrää ja toivomme, että uusia henkilöitä saadaan mukaan mukavaan talkooporukkaan.  Lisäksi, mikäli olet itse kiinnostunut tai tiedät henkilön, joka olisi halukas tuottamaan nettisivustollemme materiaalia (videoita tai juttuja), niin ota rohkeasti yhteyttä esim.  Timo Tuohisaareen tai Jarkko Salovaaraan.

 Tiukka pesissetti jatkuu sitten heti lauantaina, jolloin kökkäporukka hoitaa omaa osuuttaan pääyhteistyökumppanin talkoissa ja A-pojat aloittavat pelikauden otteluilla JymyJusseja ja Vimpeliä vastaan.  Ottelut alkavat n. klo 10.00 ja n. klo 12.00 Seinäjoki Areenassa.

 Superpesisjoukkueen kauden avaus puolestaan tapahtuu Seinäjoki Areenassa sunnuntaina klo n. klo 17.30 alkaen ja vastustajana on Kankaanpään Maila.  Pelinjohtaja Tomi Niskasen mukaan joukkueen harjoitukset ovat sujuneet todella hyvin ja viime kauden leikkauksista toipumassa olleet Henri Itävalo ja Juho Toivola ovat menneet jo kovasti eteenpäin.  Varmuudella kokoonpanosta on poissa Antti Kuusisto, sillä Antti parantelee ilmeisesti koko hallikauden operoitua kantapäätään, mutta kevään harjoituspeleissä Antin pitäisi olla kuitenkin jo täydessä iskussa. 

Tervetuloa seuraamaan viikonlopun tapahtumia ja toivottavasti arvoisat pesäpallofanit lähdette matkaamme jo näin sydäntalvella.  Kevät ja pelit ovat käsillä yllättävän nopeasti!!

 

-js-