TRAINING CAMP PÄÄTÖKSEEN JA PELINJOHTAJA UUTISIA

 

Koskenkorvan Urheilijoiden Training Camp on saatu päätökseen juuri joulun alla.  Harjoitusinto oli pojilla jälleen syksyn aikana todella hyvä ja kehitystä on tapahtunut taas mukavasti.  Harjoittelun sujumisesta ovat vastanneet superpesiksen valmennusryhmästä Tomi Niskanen, Mikko Latvala ja Janne Rauhala.

 

Jatkossa TC ryhmässä olleiden pelaajien harjoittelu jatkuu osalla Jalaksen ykköspesisryhmän/A-poikien  sekä osalla B-poikien/suomisarjaryhmän mukana.  Tavoitteena on löytää jokaisella pelaajalle omaa taitotasoa vastaava harjoitusryhmä ja myös kesällä pelipaikka.

 

A-poikien pelinjohtovastuun ottaa tulevalle kaudelle Jouni Oja-Lipasti ja 2-pelinjohtajan kanssa neuvottelut ovat kesken, joukkueenjohtajana jatkaa Anssi Haikola.  B-poikien ja suomisarjan vetovastuu tulevalla kaudella on Miika Reinikan ja Jarno Savelan vastuulla, joukkueenjohtajana on Jarkko Salovaara.

 

A-pojat ja B-pojat pelaavat myös talven aikana muutaman harjoituspelin ja pyrimmee laittamaan kotisivuille aikatauluja, kun pelit varmistuvat. Tervetuloa seuraamaan!!

 

-js-