Uutiset
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

Suomen Baseball U12 maajoukkue on valittu. Noin 40 pelaajaan ryhmästä valittiin lopulta 18 poikaa Wienin EM-karsintaturnaukseen 5-9.7.2022.

Karvonen ja Kangastupa

Koskenkorvan Urheilijoissa E-pojissa pesäpalloa pelaavat alajärvinen Joona Kangastupa ja seinäjokinen Kasper Karvonen ovat mukana tässä ensimmäisessä Baseball juniorimaajoukkueessa. Päävalmentaja Riku Katajamäki valitsi joukkueeseen pelaajia kaikkiaan kymmenestä eri seurasta. Karvonen ja Kangastupa ovat ilmeisesti vuonna 1945 perustetun kyläseuran ensimmäiset maajoukkueeseen valitut urheilijat.

Kangastuvan vahvuutena on kova heittokäsi sekä tarkka syöttö. Hän taistelee varmasti myös joukkueen syöttäjien ja catcherin pelipaikoita. Karvosen vahvuutena on kova lyönti ja hän on myös ulottuva etukenttäpelaaja.

Kahden kuukauden päästä pelattavaan EM-karsintaturnaukseen osallistuvat Iso-Britannia, Liettua, Kroatia, Slovenia, Puola ja Suomi. Alunperin turnaukseen oli ilmoittautunut myös Venäjä, Valko-Venäjä sekä Ukraina. Näiden osallistuminen todennäköisesti peruuntuu.

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM