Uutiset
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

Koskenkorvan Urheilijat isännöi isoa E-poikien kutsuturnausta Seinäjoki-Areenassa tulevana viikonloppuna 26-27.3.2022.
Turnauksessa on mukana 20 joukkuetta ja noin 250 pelaajaa ympäri Suomea, 8 kilpasarjassa ja 12 pelisarjassa. Kaikkiaan turnauksessa pelataan 51 vajaan tunnin kestävää ottelua. Turnauksen kilpasarjan finaali pelataan su klo 14.30.
- Kilpasarjassa Espoo, Kouvola, Sotkamo, Vaasa, Loimaa, Kankaanpää, Koskenkorva ja Pori mittelevät turnausvoitosta. Etukäteen ajateltuna Suomen kärkikymmeniköstä turnauksesta puuttuvat ainoastaan Oulu, Joensuu, Kitee ja Kerava. Kilpasarja on erittäin kovatasoinen ja luvassa on varmasti tasokkaita otteluita. Turnauksessa Kankaanpää ja Kouvola lähtevät hienoisena ennakkosuosikkina matkaan, mutta turnausvoittaja voi olla mikä tahansa muukin joukkue kahdeksikosta, toteaa turnauksen järjestäjistä Jani Karvonen kilpasarjan tasaisuudesta.
Pelisarjassa on neljä joukkuetta Seinäjoelta sekä yksi joukkue Eurajoelta, Kouvolasta, Sotkamosta, Kuopiosta, Kempeleestä, Koskenkorvalta, Kankaanpäästä sekä PuMu/Roihu/AA/Luja pelaajien yhdistelmäjoukkue DAP-Team. Kuopio ja Kempele ovat etukäteen vahvimpia pelisarjassa. Otteluita jokaiselle joukkueelle tulee lauantaina kolme ja sunnuntaina kaksi. Lauantai-illalla pelaajat nauttivat jälkipeleistä ja yhteisestä illasta Duudsonit Activity Parkissa.
Otteluita pelataan samanaikaisesti poikittain kolmella kentällä la 8.30-18.30 ja su 8.30-15.30. Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy.
Turnaus on yksi Koskenkorvan Urheilijoiden pesäpallo 100 vuotta juhlavuoden tapahtumia!

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM