Uutiset
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

Koskenkorvan Urheilijoissa suurimman osan urastaan pelannut Juuso Vuorenmäki ei jatka joukkueen mukana.

Kossu-kasvatti Juuso Vuorenmäki ei jatka ensi kaudella härkälaumassa. 23-vuotias Vuorenmäki ennätti pelata Kossun Superpesis-joukkueen mukana vaihtelevissa rooleissa vajaat sata runkosarjan ottelua ja hän oli mukana myös vuonna 2018 yhdessä puolivälieräottelussa, kun KoU viimeksi pelasi pudotuspeleissä.

Vuorenmäki kiittelee kasvattajaseurassaan, mutta halusi lähteä kokeilemaan uusia tuulia.

- Kasvattajaseurasta lähtö ei ikinä ole helppo päätös, mutta koen, että nyt on aika nähdä pesistä myös muualla. Vuosien varrelta ovat jääneet mieleen useat erilaiset persoonat, joita olen nähnyt, Vuorenmäki kertoo.

Viime kausi oli Vuorenmäeltä tilastojen valossa paras. Lyötyjä tuli tilille 3+15=18, tuotuja 10 ja kärkilyöntejä 59 kappaletta, kärkilyöntiprosentti ollessa 58,42. Viime kaudella Vuorenmäelle osui yksi pöljä sisävuoro, kun hän löi Kiteen Palloa vastaan ensimmäisen aloittavalla kaksi kunnaria, tuplaten yhdessä vuoroparissa siihenastisen Superpesiksen kunnarisaldonsa.

- Viime kausi oli tilastojen valossa ja oman tuntumankin mukaan uran paras. Sain vedettyä hyvän talven ja se näkyi myös kesällä peleissä. valitettavasti joukkueen kanssa ei päästy tavoitteeseen. Fyysisellä puolella tapahtui suurin kehitys: tietyt lyönnit ja suoritukset ovat helpompia, kun kroppa toimii, Vuorenmäki kertaa.

Kossu kiittää Juusoa ajasta Koskenkorvalla ja toivottaa onnea tuleviin haasteisiin!

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM