Uutiset
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

sopimusuutisia2021 netti

Pelinjohtokaksikko Vainionpää ja Sinkkonen jatkavat Koskenkorvalla

Viime kaudella Härkälauman valmennuksen vastuulleen ottanut Mikko Vainionpää on solminut Koskenkorvan Urheilijoiden kanssa kahden (2) vuoden jatkosopimuksen.

Vainionpää lähtee jatkamaan työtä hyvillä mielin.

– Meillä on Sinkkosen Olli-Pekan ja Latvalan Jukan (pesäpallojaoston puheenjohtaja) kanssa ajatukset jatkosta hyvin samanlaiset. Tarkoitan siis joukkuetta ja sen rakennetta, ykköspelinjohtaja kertoo.

Vainionpää luottaa nuoren joukkueen potentiaaliin.

– Osa pelaajista kehittyi menneellä kaudella isojakin askeleita. Vielä henkilökohtaisella tasolla pari askelta, niin palikat riittävät. Sitten se osaaminen pitää saada toimimaan joukkueena, niin hyvä tulee.

Vainionpää luottaa malttiin ja pitkäjänteiseen työntekoon menestystä ajatellen.

– Monessa seurassa alkaa ja on jo alkanut niin sanottu "hevostelu". Meillä on teemana, että talouden hallinta on vähintään yhtä tärkeää kuin menestys.

– Vielä täytyy sanoa, että on erittäin mukava jatkaa alkuu laitettua työtä. Tämä joukkue on hyvin matkan alkuvaiheessa ja kyvykkäitä nuoria miehiä täynnä.

"Koskenkorvalaisen pesäpallon hyväksi"

Myös kakkospelinjohtaja Olli-Pekka Sinkkonen on solminut jatkosopimuksen oman kasvattajaseuransa kanssa. Sinkkosen sopimus on yhden (1) vuoden mittainen.

– Lähden tietysti hyvillä mielin jatkamaan työtä. Teen kaikkeni korvalaisen pesäpallon hyväksi, jotta kehitymme tietyin askelin kohti parempia menestyspäiviä! Sinkkonen kommentoi jatkoaan.

Wahlstenille puhaltavat uudet tuulet

Jokeritykki Patrik Wahlsten tullaan sen sijaan näkemään tulevalla kaudella erään toisen Superpesis-joukkeen kaarella.

– Kiitos Kossun faneille kuluneesta kolmesta vuodesta! Te olette hienosti olleet minun ja joukkueen takana näiden vuosien aikana. Pitäkää ääntä yhtä lailla, vaikka jatkossa tulenkin eri väreissä Korvalle! Wahlsten kiittelee.

Koskenkorvan Urheilijat kiittää Patrikia ja toivottaa hyvää iskukykyä tuleviin koitoksiin!

Kauden 2021 joukkue on pientä säätöä vaille valmiina. Lisää sopimusuutisia julkaistaan lähiaikoina!

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM