Uutiset
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

Koskenkorvan Urheilijat järjestää pesäpallolegenda Jussi Kiikerin muistoksi ottelun Ilmajoella tiistaina 12.5.2020. Kyseessä on virallinen miesten runkosarjan superpesisottelu, joka pelataan tiistaina 12.5. klo 18.00, poikkeuksellisesti Koskenkorvan Sähkökoje Areenan sijaan Ilmajoen Keskuskentällä. Vastakkain ottelussa ovat Koskenkorvan Urheilijat ja Kankaanpään Maila.

Ottelu on samalla myös hyväntekeväisyysottelu, joten puolet lipputuloista ohjataan syrjäytyneiden lasten tukemiseen. Ottelu pelataan Ilmajoen keskuskentällä, sillä Jussi Kiikeri on pelivuosinaan hurmannut Ilmajoen pesiskansan juuri Ilmajoella. Viimeisen pelinsä Jussi on pelannut Ilmajoen keskuskentällä 1971 mestaruussarjassa Ilmajoen Kisailijoiden pelipaidassa.

Aloite ottelun järjestämiseksi on tullut Ilmajoen keskustan alueen yrittäjiltä, mutta mukana on myös paljon yksityishenkilöitä. Koskenkorvan Urheilijat haluaa myös huomioida ottelulla pitkäaikaisen tukijan, Ilmajoen kunnan, pelaamalla ottelun Ilmajoen keskuskentällä.

Koskenkorvan Urheilijat toivoo, että pesis- ja urheiluväki erityisesti Ilmajoen alueelta saadaan liikkeelle, koska Keskuskentällä on pelattu ilmajokelaisen joukkueen voimin mestaruussarjatason pesistä viimeksi vuonna 1978 (SMJ pelasi yhden ottelun evakossa 1990-luvun alkupuolella) ja toivomuksena on myös, että otteluun saapuva yleisö löytää tiensä tulevan kesän aikana myös Sähkökoje Areenalle Koskenkorvalle.

Yhteistyökumppanit mahdollistavat otteluun halvemmat liput ja ottelun pelaamisen Ilmajoella.

Ottelussa on käytössä alennetut lippujen hinnat (10€ / 7€). Alennus on 5 euroa normaalista lipun hinnasta. Kausikortit ovat voimassa.

Ottelun tauolla esitetään muistovideo pesäpallolegenda Jussi Kiikeristä.

Ottelun tauolla haastatellaan myös Jussi Kiikerin vanhoja pelikavereita.

Kuluneen vuoden alusas 2020 Ilmajoen Kisailijoiden tyttöpesäpallojoukkueet liittyivät Koskenkorvan Urheilijat ry alaisuuteen ja pelaavat siis kesällä 2020 ensimmäistä kertaa Koskenkorvan värien alla. Ottelulla halutaan myös aktivoida tämän historiallisen siirron toteuduttua ilmajokelaista pesäpalloyleisöä.

Tapahtuma siirtyy myöhempään ajankohtaan.

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM