Talkoolaiseksi
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

talkoot 650

Hei, ja tervetuloa Koskenkorvan Urheilijoiden talkoosivustoille. Koskenkorvan Urheilijat on vahvasti yhteisönsä näköinen, ihmisten tekemä seura. Elämme ja hengitämme vapaaehtoistyön kautta. Arvostamme suuresti talkoolaisten antamaa panosta seuran hyväksi, ilman teitä toiminnan pyörittäminen olisi erittäin haasteellista.

Näiden sivujen kautta pyrimme tarjoamaan tietoa mahdollisuuksistamme. Lisätietojen kysyminen on erittäin suotavaa!

Minustako talkoolainen?

Talkootoiminnan piirissä toimivia yhdistää erityisesti rakkaus ja halu edistää niin lasten ja nuorten kuin edustusurheilun toimintaa Koskenkorvan Urheilijoissa. Antamasi aika on suurin apu jonka voit antaa, tekeviä käsiä tarvitaan jotta homma toimii! Meidän kautta pääset osaksi talkooyhteisöä ja uutta, mielekästä harrastusta. Pyrimme myös kehittämään toimintaamme jatkuvasti niin, että jokainen voi kokea toimivansa itselleen sopivassa tehtävässä ja nauttivansa siitä. Jokainen voi toimia talkootehtävissä juuri sen mukaan, mikä itsestä tuntuu sopivalta.

Etsimme talkoolaisia muun muassa seuraaviin tehtäviin:

- Kenttätiimi:
     * Kioskimyynti
     * Fanituotemyynti
     * Lipunmyynti
     * Järjestyksenvalvonta

- Mediatiimi:
     * Sisällöntuotanto sosiaaliseen mediaan (Facebook, Twitter, Instagram)
     * Sisällöntuotanto internetsivuille (esim. Otteluennakoiden ja -raporttien kirjoittaminen, haastattelut)
     * Lehdistötilaisuuksien kuvaaminen
     * Avoimet tehtävät

Aikaisempaa osaamista tai kokemusta ei edellytetä

Ota yhteyttä: 

- Kenttätiimin tehtävät: talkoovastaava Roope Pienimäki,  +358 50 3105 936, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

- Mediatiimin tehtävät: mediavastaava Matias Juupaluoma, +358 45 2626 436, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM

01 RUUTU SUPERPESISVIDEOT