Uutiset
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

Vaasalaispesäpalloilija Mika Joensuu liittyy Kossun kokoonpanoon ottelukohtaisella sopimuksella.

Joensuu on ulkopelipaikaltaan lukkari, ja hän on härkäpaitojen lautasella jo tänään, kun Vimpelin Veto saapuu Sähkökoje Areenalle. Erityisesti viime vuodet hän on viihtynyt sisäpelissä enimmäkseen kotiuttajana tai vaihtajana.

Joensuu on pohjalaisille pesäpalloseuraajille tuttu nimi Vähänkyrön Viestistä ja Vaasan Mailasta, joissa hän on pelannut molemmissa Suomensarjaa ja Ykköspesistä kohta parikymmentä vuotta. Lisäksi kesä 2020 meni Ylistaron Kilpa-Veljien Suomensarjajoukkueessa.

Vaasan Mailan kasvatti ei ole pitkästä peliurastaan huolimatta koskaan pelannut Superpesiksessä, mutta nyt hän tekee debyyttinsä 37-vuotiaana. Kaudella 2021 hän pelasi Viestissä Ykköspesistä ja alkukausi 2022 on mennyt Suomensarjaan täksi kaudeksi nousseen Vaasan Mailan riveissä.

- Hyvillä fiiliksillä tietenkin Superiin. Lähden nauttimaan tästä mahdollisuudesta, ja eihän näitä mahdollisuuksia enää olisi oikein montaa varmaan tullut, Joensuu hymyilee.

- Pää on ollut eilisillasta saakka täynnä kaikenlaisia ajatuksia, mutta kyllä ne tästä selkiytyvät, kun sai päätöksen tehtyä, hän jatkaa.

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM