Uutiset
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

 

Miesten superpesiksen kaikkien aikojen lyöjäjokeri Jere Dahlström palaa härkäpaitaan! Dahlström on solminut Koskenkorvan Urheilijoiden superpesisjoukkueen kanssa kauden 2021 kattavan sopimuksen.

Vaasan Mailan kasvatti on edelleen rautaisessa lyöntivireessä. Superjokeri tykitti viime kaudella superpesiksen runkosarjassa ja pudotuspeleissä peräti 94 lyötyä juoksua ollen lyöjätilaston kolmonen.
 
“Älyttömän hyvällä fiiliksellä palaan joukkueeseen. Imatralla oli kiva käydä kokeilemassa ja Kouvolan vuosi oli oma lukunsa, mutta veri on vetänyt koko ajan takaisin Pohjanmaalle. Koskenkorvalle palaaminen on aina kuin kotiin tulisi. Ikimuistoisimpia hetkiä omalta uralta on vuoden 2007 pronssi. Pääsimme suhteellisen pitkälle, vaikka ehkä ennakkoon ei uskallettu ajatella, että voisimme pärjätä niinkin hyvin. Koskenkorvalla jokainen vuosi on ollut mukava, eikä huonoja kausia ole ollut. Siksi tänne on aina mukava palata. Kossun joukkue on aina ollut härkälauma. Joukkueen identiteetti on periksiantamattomuus: missään vaiheessa ei luovuteta, vaikka tilanne olisi vaikeampi. Jaksetaan puurtaa ja tehdä omaa hommaa, niin tulos tulee sieltä ja noustaan haastavistakin tilanteista. Joukkueessa on melko paljon uutta verta ja paljon sellaisia pelaajia, joita en itse vielä tunne. Meillä on melko nuori porukka, johon itse koitan tuoda kokemusta. Monet pelaajista ovat kasvaneet jo useamman vuoden superpesiksessä ja hiljalleen voi odottaa, että moni heistä tekee läpimurtonsa sarjan eliittiin. Menestyminen toki vaatii, että kaikki pysyvät suhteellisen terveinä, mutta jos se onnistuu, niin potentiaalia ja mahdollisuuksia on paljon”.
 
Koskenkorvan urheilijoiden puheenjohtaja Juha-Pekka Karvonen kommentoi siirtouutista: "palaset loksahtivat kohdalleen. Ensimmäisen kerran soiteltiin Jeren kanssa hyvässä hengessä jo joulukuussa 2020. Hän oli toivonutkin sitä hetkeä, että jossain kohtaa tulisi soitto Kossusta. Olemme pitäneet asiaa vireillä koko alkuvuoden, sekä hakeneet rauhassa molempia osapuolia tyydyttävää ratkaisua. Mitään kiirettä asian kanssa ei ole ollut, sillä toinen lyöjäjokerimme Petteri Kortelainen on näyttänyt potentiaaliaan talvikaudella. Hän ja Jere tulevat yhdessä muodostamaan kovan pelotteen tulevalle kaudelle. Nuori ja nälkäinen joukkue on aina yllätysvalmis. Voimme lähteä tyytyväisenä Koskenkorvan kylän 110v-juhlavuoteen."
 
Kuva: Jussi Niukkala

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM