Uutiset
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

KOSSU PATTIJOKI 14 5 2017 2035

Koskenkorvan Urheilijoiden superpesisjoukkue on viime peleissä ollut hyvässä tikissä ja neljä viimeistä ottelua ovat päättyneet Härkälauman voittoon. Upean Vimpeli-ottelun jälkeen Sähkökoje-areenalle saapuvat samoista sarjasijoituksista taistelevat Pattijoen Urheilijat ja Kankaanpään Maila.

Torstaina (klo 18.00) pelattavaan otteluun saapuu Pattijoen Urheilijat, joka sunnuntaina kellisti Hyvinkään Tahkon.  Pattijoen suurimpina tähtinä loistavat valtakunnan lukkariaateliin kuuluvat Topi Kosonen ja pelinrakentelusta ja etenemisestä vastaava Timo Kallio sekä kotiutuksesta vastaavat parin vuoden takainen lyöjäkuningas Ossi Meriläinen ja taustatukea antava Jari Törmänen.

Sunnuntaina klo 17.00 alkavaan kamppailuun tulee vieraita Satakunnasta eli vanha kiistakumppani Kankaanpään Maila.  Myös KaMalla on vielä mahdollisuus todella tiiviissä keskiryhmässä ylempään jatkosarjaan ja jokainen piste on kullanarvoinen taisteltaessa näistä sijoituksista.  Kankaanpää on uudistunut edelliskaudesta huomattavasti ja he ovat onnistuneet joukkueen rakentamisessa mainiosti.  Joukkueen riveissä on yksi valtakunnan parhaista ulkopelaajista eli Jouni Itävalo ja uutena kasvona lautasen ääressä pirteitä otteita on esittänyt Joona Lehtinen. Oman mielenkiintonsa kamppailuun tuo Ville-Veikko Ollin edesottamukset vanhaa seuraansa vastaan. Vimpeli pelissähän V-V ottikin ratkaisijan viitan ja sivalsi ottelun voittojuoksun.

Kossun oma peli on ollut viime peleissä rauhallista ja ulkopeli on saatu hyvään kuntoon Antti Kuusiston palattua sairastuvalta etukentän herraksi. Myös sisäpeli on ollut riittävän tasokasta ja joukkue uhkuukin itseluottamusta ja raikasta nuoruuden peli-intoa.  Nyt tarvitaan kotiyleisöltä tukea ja kovaa kannustusta.  Joukkue toivoo yleisöstä sen yhden ylimääräisen lisäpelaajan, että tärkeät kotiottelut hoidetaan kotiin ja pidetään kamppailu ylemmästä jatkosarjasta omissa käsissä. Nyt tarvitaan koko pitäjän urheiluväen tukea ja täytetään katsomot lopuissa kotiotteluissa vanhaan malliin!

Koskenkorvan Urheilijat - Pattijoen Urheilijat to klo 18
Veikkauskortilla 100 ensimmäistä kaksi yhden hinnalla
Normaali lippu 12/10 e

Koskenkorvan Urheilijat - Kankaanpään Maila su klo 17
PERHEOTTELU:
Perhepaketti: 2 aikuista + alle 16-vuotiaat lapset. Yht. 15 e
Normaali lippu 12/10 e

-js-

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM

01 RUUTU SUPERPESISVIDEOT