Uutiset
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg
×

Huomautus

There is no category chosen or category doesn't contain any items

A Yleispromo 6

Pitkään on pesäpallokautta odotettu, mutta makealta se tuntuu! Kesä on avattu virallisesti kun Superpesis-kausi alkaa huomenna. Kauden avauksessa on heti tarjolla äärimmäisen herkullinen ja kuuma taisto, kun hopeakantaan tottunut Sotkamon Jymy saapuu Sähkökoje Areenalle kokeilemaan kevätkuntoaan. Kotijoukkue Koskenkorvan Urheilijat pääsee otteluun terveenä ja hyvin latautuneena. 


Koskenkorvan Urheilijat - Sotkamon Jymy
To 10.5. klo 17.00 Sähkökoje Areena

Otteluisäntä: Eepee
Otteluisännän tarjous: S-etukorttia näyttämällä 2 euron alennus ottelulipusta
Opiskelijatarjous: SeAMK:n opiskelijakunta SAMO:n opiskelijat 2 sisään yhden hinnalla. Vähintään tulee olla opiskelijakunnan jäsen.


Lämpötilaennusteet ja muutkin indikaattorit povaavat äärimmäisen lämmintä aloitusta. Pelin odotetaan vetävän lehterit täyteen. Kulunut kevät on antanut positiivista kaikua: Kossu kiinnostaa! Tämä ei voi olla välittymättä ottelutunnelmaan; tulevalla kaudella Sähkökoje Areena on paha paikka vastustajille. Tehdään sen eteen yhdessä kaikkemme!

Härkälauman viuhkassa ensimmäisen kautensa aloittava Jukka Latvala, ei lähde torstain vastustajaa kumartelemaan. Latvala ennustaa kuumaveristä taistoa:

- Kiviä ei olla menossa kiilaan potkimaan, vaan katsomaan vastustajaa suoraan silmiin. Pelissä on heti valtavasti panosta ja me haluamme Sotkamon voittaa, Latvala lataa.

- Pelillisesti tullaan tarjoamaan tuttua Koskenkorvaa, erityisesti lyöntivoimaista ja viihdyttävää peliä, luonnehtii seura-ikoni luvassa olevaa peli-ilmettä.

Lyöntivoimaa joukkueella onkin tarjota. Painavasta kumurastaan tunnettu Markus ”Halla” Hallasuo ja Vaasan Mailan kasvattama saumalyöntispesialisti Patrik ”Pate” Wahlsten ovat näyttäneet lyöntiuhkaansa jo harjoituskauden aikana. Kankaanpäästä mukaan liittynyt multipelaaja Ville-Veikko ”Vince” Olli täydentää kotiutusosastoa. Lyöntiarseenalista löytyykin vaihtoehtoja tilanteeseen kuin tilanteeseen. Etenijäpuolella Petrus ”Peetu” Puputin seuraksi Kossuun liittyi kaksi vahvaa talenttia: Otto Kauppinen ja Eero Kuitunen. Molemmilta kiitureilta löytyy jalkoja ja ulkopelissä vastuuta haetaan etukentällä. 

Kokeneessa kaartissa 1-vahti Antti ”Manu” Kuusistolla, koppareilla Juho ”Toippari” Toivolalla ja Veli-Pekka ”Velpe” Yli-Hirvelällä sekä linjapelaaja Tuomas ”Tumppi” Tuohisaarella on suuri rooli joukkueen henkisessä johtamisessa. Suurella tontilla pelaavilta lukkari Juho ”Haksa” Hakomäeltä ja polttaja Anttoni ”Jaakob” Jakobssonilta voidaan odottaa lopullista läpimurtoa sarjan eliittiin. Nimet kannattaa painaa viimeistään nyt mieleen.


Vastustaja:
Sotkamon Jymy saapuu Koskenkorvalle uudistuneella paletilla. Rautiaisen kaksoset; Immo ja Kosti lopettivat superpesisuransa sekä Mikko Kuosmanen väistyi viuhkasta toimiston puolelle. Sotkamon viuhkassa ensimmäistä kauttaan aloittaa vuorostaan kainuulaisten oma ikoni: Jani Komulainen. Pelinjohtajien osalta molemmissa joukkueissa onkin oman seura-identiteettinsä ruumiillistumat, mikä lupaa taatusti väriä ja räiskettä kentän tasolla.

Viime kauden lyöjäkuningas Roope Korhoselle on haettu seuraa kotiutusosastolle, kun Imatalla läpi lyönyt Lauri Rönkkö kutsuttiin takaisin kainuulaisten vahvuuteen. Rönkkö onkin pelaaja, jota kannattaa seurata erityisellä mielenkiinnolla vastustajan joukkueessa.


Uudistuneet lippujen hinnoittelut

Koskenkorvan Urheilijat ottaa tällä kaudella käyttöön uuden hinnoittelun. Ottelut on jaettu hinnan puolesta kahteen eri kategoriaan: 15 euron ja 12 euron otteluihin. Opiskelijoiden ja eläkeläisten lippujen hinnat ovat 10 euroa.

Tapahtumiimme on koko perhe tervetullut. Alle 12-vuotiaat osallistuvat otteluihin ilmaiseksi. Samalla tarjoamme sisäänpääsyn aina myös sotaveteraaneille ja lotille saattajineen


Ottelukampanjat

Otteluihimme on usein myös erilaisia kampanjoita yhteistyökumppanien kanssa sekä sosiaalisen median kanavissa, joten tämä hyöty kannattaa ottaa irti: Käy ottamassa Kossu heti seurantaan facebookissa, twitterissä ja instagramissa.

Kuumimmat jälkipelit käydään koko kossu-yhteisön omassa facebook-ryhmässä. Käy heti liittymässä: https://www.facebook.com/groups/koskenkorvanurheilijat


Erikoisottelut

Tulevalla kaudella pelataan kaksi erikoisottelua: 

Pohjanmaan derbynä tunnetun Koskenkorva-JymyJussit -ottelun yhteydessä 6.6. järjestetään viime vuodeltakin tuttu Pesisklassikko-tapahtuma ja yritystapaaminen Koskenkorvan urheilutalolla. Lue lisää osallistumisesta.

Itä-Länsi-viikonlopun jälkeen järjestetään kylän ykköstapahtuma: Mestarit Areenalla-tapahtumaviikonloppu 6.-7.7. Naisten ja miesten viime kauden mestarit kohtaavat Koskenkorvalla sarjaotteluiden merkeissä ja pelipäivät kruunautuvat huikeisiin iltajuhliin. Lue lisää osallistumisesta.

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM

01 RUUTU SUPERPESISVIDEOT