Uutiset
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

eteneeleiri

Pesäpalloliiton läntisen alueen johtoryhmä on myöntänyt 2019 Etenee-leirin järjestelyoikeudet Lapuan Virkiälle ja Koskenkorvan Urheilijoille. Leiri jaetaan 2019 kahteen erilliseen leiriin, joista ensin pelataan F-G-ikäisten leiri 7.-9.6.2019 Lapualla ja sitten D-E-ikäisten leiri 14.-16.6.2019 Koskenkorvalla. Vuoden 2020 Etenee-leirien järjestelyoikeudet on jo aiemmin myönnetty D-E-ikäisissä Kankaanpään Mailalle ja Mailajunioreille sekä F-G-ikäisissä Kokemäen Kova-Väelle. Etenee -leiri on joka toinen vuosi Etelä-Pohjanmaalla järjestettävä kahden maakunnan, Satakunnan ja Etelä-Pohjanmaan alueiden yhteinen kolmipäiväinen pesisleiri.  

Koskenkorvan Urheilijat haki leiriä ensimmäistä kertaa. Seura suunnittelee leirin keskuspaikaksi Kurikkaa ja leirikeskukseksi vuoden 2019 alussa avattavaa uutta Kurikan Kampusta.

Ilmajokikin olisi voinut tulla kysymykseen pääpaikaksi, mutta samanaikaiset Ilmajoen Musiikkijuhlat syövät hieman siellä tiloja ja resursseja. Haluamme kokemuksia pesisleirien järjestämisestä ja sitä kautta uutta innostusta myös koko toimialueemme junioripesistoimintaan. Jos kokemukset leiristä ovat positiiviset, harkitsemme Ilmajoelle tai Kurikkaan viiden vuoden sisällä myös isomman valtakunnallista leirin hakemista. Samalla teemme töitä, että saamme uusittua Koskenkorvan Sähkökoje -Areenan tekonurmen pinnan ennen kesän 2019 leiriä, toteaa seuran uusi pesäpallojaoston puheenjohtaja Juha-Pekka Karvonen. 

- Uusiin lukion ja Koulutuskeskus Sedun tiloihin pystytään keskittämään iso osa leirin majoitustiloista ja ruokahuollosta. Koskenkorvan Urheilijoiden järjestämän leirin pelipaikat tulevat olemaan Jalasjärven, Jurvan, Kurikan, Ilmajoen ja Koskenkorvan tekonurmi- ja hiekkakentät. On hienoa, että kahden naapurikunnan alueella on peräti 5 tekonurmikenttää. D-E -ikäisten leirille odotetaan n. 1000 pelaajaa ja muita joukkueiden jäseniä sekä n. 2000 pelaajien mukana tulevaa pesisturistia. Näiden lisäksi pelit kiinnostavat koko maakuntaa, joten voidaan puhua isosta kesätapahtumasta alueellemme, jatkaa Karvonen. 

Lisätietoa: Pesäpalloliiton läntisen alueen verkkosivut

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM

01 RUUTU SUPERPESISVIDEOT