Seuran historia

Eläkeläiset  10 €
Alle 12-v ilmaiseksi

Kategoria 1-otttelut (15 e): Sotkamo, Seinäjoki, Vimpeli, Kouvola, Joensuu
Kategoria 2-ottelut (12 e): Alajärvi, Hamina, Hyvinkää, Imatra, Kankaanpää, Kitee, Oulu, Raahe

Kausikortit oikeuttavat sisäänpääsyn jatkosarjan otteluihin, mutta ei pudotuspeleihin.

- Eläkeläiset, opiskelijat ja 12-15-vuotiaat esittävät lipunmyynnissä aina eläke- / opiskelija- tai henkilökorttinsa ja nuoret mahdollisesti jonkin muun todisteen iästään lippua ostaessaan.

- Sotaveteraanit ja lotat saattajineen aina ilmaiseksi kaikkiin Koskenkorvan Urheilijoiden otteluihin.

Kentällä on myös mahdollista maksaa pankkikortilla. Maksupäätteet sijaitsevat Lipunmyynnissä, Karjala-katsomossa ja grillissä. Lipunmyynnin jälkeen korttimaksu toimii myös Kioskissa.

*TOUKOKUUN OPISKELIJATARJOUS*
Seinäjoen ammattikorkeakoulun Opiskelijakunta SAMO:n jäsenet pääsevät toukokuun Superpesis-otteluihin kaksi yhden hinnalla (10 e). Vähintään toisen otteluun tulevista on oltavat opiskelijakunnan jäsen.

Jäsenetu on voimassa seuraavissa otteluissa:

To 10.05. Klo 17 Koskenkorvan Urheilijat - Sotkamon Jymy
Su 13.05. Klo 17 Koskenkorvan Urheilijat - Imatran Pallo-Veikot