Yhteisö
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

20901370 1562926023729133 1523129159154411868 o

Kouvolan Pallonlyöjät - Koskenkorvan Urheilijat
2-0 (4-2, 12-2)

Otteluvoitot: 1-0

Tilastot


Pudotuspelit saivat vauhdikkaan ja tunnerikkaan alun heti kättelyssä, kun Kouvolan Pallonlyöjien ja Koskenkorvan Urheilijoiden välinen puolivälieräkamppailu käynnistyi sunnuntaina vierasottelulla Kouvolassa. Ottelun alkupuolisko olikin Kossun osalta aivan erinomaista peliä ja Kouvola ajettiin heti alusta lähtien ahtaalle. Kossu hallitsi jakson ottelutapahtumia pitkään ja oli jaksovoitossa kiinni aivan loppumetreille saakka. Viimeiseen ulkovuoroon tultaessa Kossu oli 0-2 johtoasemassa Jere Dahlströmin ja Juho Toivolan lyönneillä, kunnes KPL:n Juha Korhonen nousi kotijoukkueen ratkaisijaksi. Korhonen kavensi tilanteeksi ensin 1-2 ja kuittaisi tämän jälkeen uudelleen jaksovoiton arvoisesti.

- Ottelu lähti liikkelle ensimmäisellä jaksolla aivan meidän käsikirjoitusten mukaan viimeistä vuoroparia lukuunottamatta. Meillä oli mahdollisuudet ratkaista jakso aiemmin ja näissä peleissä pitää nämä tilaisuudet käyttää, kommentoi pelinjohtaja Tomi Niskanen.

 Toisella jaksolla Kouvola jatkoi omaa hurmospeliään ja pääsikin omassa aloitusvuorossaan karkaamaan johtoasemaan.

- Kouvola sai hyvän startin toiseen jaksoon ja meni sillä menojaan. Pelissä oli kuitenkin tänään sellaisia asioita, joissa meidän aseet on olemassa KPL:ää vastaan ja pitää vain olla erittäin kova räpylässä. Mahdollisuudet on edelleen olemassa ja vaikka tänään taistelu hävittiin, niin sota jatkuu!

Koskenkorvan Urheilijoiden parhaana palkittu Juho Hakomäki pelasikin lautasen ääressä vahvan pelin sekoittaen hyvin Koplan pomppuspesialistien peliä. Hakomäen mielestä mahdollisuudet voitosta taistelemiseen olivat tänään olemassa.

- Ensimmäinen jakso olisi pitänyt ottaa. Siinä jäi itsellä yksi pallo ottamatta kiinni, johon olisi voinut ratkaista, harmitteli Hakomäki.   

Puolivälierätaistelu jatkuu keskiviikkona kotikentällä Sähkökoje Areenalla klo 17.30 ja tuolloin ottelusarja tasoitetaan. Ainoastaan voitoilla on merkitystä ja se on pelin henki kiteytettynä myös tuolloin. 

Lehdistötilaisuus:

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM

01 RUUTU SUPERPESISVIDEOT