Veikkauksen logo 2017
 ruutu logo turkoosi Superpesis logo

joomla templates top joomla templates template joomla

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

REKISTERISELOSTE - asiakasrekisteri

1. Rekisterinpitäjä

Koskenkorvan Urheilijat ry (Y-tunnus: 0178017-6)

Suomelankuja 3 B3, 61330 Koskenkorva
puh. 050-5972 425

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Matias Juupaluoma

3. Rekisterin nimi

Koskenkorvan Urheilijoiden asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Henkilötietojen käsittelyn perusteena on asiakassuhde, asiakkaan suostumus tai asiakkaan antama toimeksianto tai muu asiallinen yhteys.

Henkilötietoja käsitellään rekisterinpitäjän toiminnan eri osa-alueiden suunnitteluun, kehittämiseen ja seuraantaan sekä asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen eri kanavissa tapahtuvaan hoitamiseen, hallinnointiin, kehittämiseen, analysointiin mukaan lukien kohdennetut palvelu-, viestintä-, markkinointi-, tyytyväisyyskysely- ja muut vastaavat toimenpiteet.

Koskenkorvan Urheilijat toimii tietojen käsittelytehtävien teknisessä, kaupallisessa tai operatiivisessa toteuttamisessa henkilötietolain 5 §:ssä tarkoitetulla tavalla.

5. Rekisterin tietosisältö

Henkilön perustiedot kuten:

- Nimi, sukupuoli, syntymäaika

- Tarvittavat yhteystiedot kuten postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero

- Markkinointikiellot ja -luvat

- Arvo tai ammatti, kiinnostus-, harraste- ja muut vastaavat tiedot

- Talouden koko, asumismuoto

Asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen liittyvät tiedot kuten

- Erilaiset asiakkuus-, asiointi-, tilaus- ja palvelutiedot kuten tuote-, osto-, hinta-, etu-, tarjous-, toimitus-, laskutus-, perintä-, tyytyväisyys-, reklamaatio- ja muut tarpeelliset tiedot

- Eri palveluissa ja kanavissa tapahtuvan viestinnän ja palvelu- ja sisältökäytön käyttö- ja asiointitiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötiedot saadaan rekistreöidyltä itseltään (henkilötietolain 8 §:n 1 momentin 1 ja 2 kohta) ja hänen asiakkuutteen, asialliseen yhteyteen ja niihin liittyvään Koskenkorvan Urheilijoiden eri palveluissa ja kanavissa tapahtuvaan käyttöön, asiointiin ja muuhun toimintaan liittyvissä tapahtumista. Asiakkuustietoja kerätään myös seuran SeamChip-sivuston verkkopalvelussa hallinnoimassa asiakasrekisterissä, jonka rekisteriseloste löytyy tästä.

Koskenkorvan Urheilijat huolehtii säännöllisesti rekisterin päivittämisestä ja tarpeettomien tietojen poistamisesta rekisteristä. 

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Henkilötietoja voidaan luovuttaa Koskenkorvan Urheilijoiden yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin henkilötietolain puitteissa. Koskenkorvan Urheilijat voi luovuttaa tietoja toimivaltaiselle viranomaiselle esimerkiksi väärinkäytösten selvittämiseksi. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Henkilötietoja voidaan henkilötietolain sallimissa rajoissa siirtää Koskenkorvan Urheilijoiden markkinointirekisteriin sen jälkeen, kun rekisterinpitäjän ja asiakkaan välinen asiakkuus tai asiallinen yhteys on päättynyt.

8. Rekisterin suojauksen periaaatteet

Henkilötietoja ovat oikeutettuja käyttämään vain ne henkilöt joilla on työtehtäviensä puolesta siihen oikeus. Tiedot ovat suojattuja ohjelmistollisesti, palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin. Verkkosivustolla ja muissa palveluissa tietoja suojataan SSL-suojatulla yhteydellä ja muilla tarpeellisilla tavoin.

9. Rekisteröidyn kielto-, tarkastus- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on rekisterinpitäjään yhteys ottamalla oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramainontaa, etämyyntiä ja suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimuksia varten.

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä tietoja hänestä on rekisteriin talletettu. Tarkastuspyyntö voidaan tehdä henkilökohtaisesti allekirjoitetulla kirjallisella pyynnöllä seuraavaan osoitteeseen:

matias.juupaluoma(ät)hotmail.com

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteys rekisterinpitäjään.

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

REKISTERISELOSTE - markkinointirekisteri

1. Rekisterinpitäjä

Koskenkorvan Urheilijat ry (Y-tunnus: 0178017-6)

Suomelankuja 3 B3, 61330 Koskenkorva
puh. 050-5972 425

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Matias Juupaluoma

3. Rekisterin nimi

Koskenkorvan Urheilijoiden markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Henkilötietojen käsittelyn perusteena on asiakassuhde, asiakkaan suostumus tai asiakkaan antama toimeksianto tai muu asiallinen yhteys.

Henkilötietoja käsitellään rekisterinpitäjän toiminnan eri osa-alueiden suunnitteluun, kehittämiseen ja seuraantaan sekä asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen eri kanavissa tapahtuvaan hoitamiseen, hallinnointiin, kehittämiseen, analysointiin mukaan lukien kohdennetut palvelu-, viestintä-, markkinointi-, tyytyväisyyskysely- ja muut vastaavat toimenpiteet.

Koskenkorvan Urheilijat toimii tietojen käsittelytehtävien teknisessä, kaupallisessa tai operatiivisessa toteuttamisessa henkilötietolain 5 §:ssä tarkoitetulla tavalla.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja rekisteröidystä:

- Etu- ja sukunimi

- Ikä (syntymäaika)

- Sukupuoli

- Arvo tai ammatti

- Osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja muut tarpeelliset yhteystiedot

- Koskenkorvan Urheilijoiden asiakashistoriaan liittyvä tai muu lain tarkoittama tunnistetieto

- Tiedot markkinointikiellosta

Mikäli rekisteröity on toimittanut Koskenkorvan Urheilijoille arkaluonteisia henkilötietoja, näitä tietoja käsitellään ainoastaan rekisteröidyn asianomaisella suostumuksella.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötiedot saadaan rekistreöidyltä itseltään (henkilötietolain 8 §:n 1 momentin 1 ja 2 kohta) eri yhtyeksissä kuten kyselyjen ja arvontojen yhteydessä. Henkilötietoja voidaan kerätä henkilötietolain puitteissa myös Koskenkorvan Urheilijoiden muista henkilörekistereistä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Henkilötietoja voidaan luovuttaa Koskenkorvan Urheilijoiden yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin henkilötietolain puitteissa, mikäli rekisteröity ei ole kieltänyt luovutusta (9-kohta). Koskenkorvan Urheilijat voi luovuttaa tietoja toimivaltaiselle viranomaiselle esimerkiksi väärinkäytösten selvittämiseksi. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

8. Rekisterin suojauksen periaaatteet

Henkilötietoja ovat oikeutettuja käyttämään vain ne henkilöt joilla on työtehtäviensä puolesta siihen oikeus. Tiedot ovat suojattuja ohjelmistollisesti, palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin. Verkkosivustolla ja muissa palveluissa tietoja suojataan SSL-suojatulla yhteydellä ja muilla tarpeellisilla tavoin.

9. Rekisteröidyn kielto-, tarkastus- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on rekisterinpitäjään yhteys ottamalla oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramainontaa, etämyyntiä ja suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimuksia varten.

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä tietoja hänestä on rekisteriin talletettu. Tarkastuspyyntö voidaan tehdä henkilökohtaisesti allekirjoitetulla kirjallisella pyynnöllä seuraavaan osoitteeseen:

mTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.(ät)hotmail.com 

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteys rekisterinpitäjään.

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

fb icon ig icon tw icon yt icon

@KOSSUSUPER

#BULLTOWN #VAHVAYLPEYS

VAHVASTI YHTEISTYÖSSÄ

v sepuv sahkokojev ilmajokiv eepee

v avantv unique brandingv lakeudenasbestityotv lvitalokannostov op

v dbcseinajokiv ilkkav karhuv pop pankkiv rantalainen

v atriav kurikankaukolampov hartwall

ruutu logo turkoosiVIDEOT

KoskenkorvanUrheilijat.fi   Kossukauppa   Kossukortti

....

Koskenkorvan Urheiijat logo 2017 valk

OTA YHTEYTTÄ  MEDIA  LIPUT  JOUKKUE  OTTELUT

Koskenkorvan Urheilijat ry  •  Sähkökoje Areena, Harjutie 16 •  61330 Koskenkorva