Etusivu
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

UUTISET JA OTTELURAPORTIT

ISK-liikuntaleirille 60 lasta ilmaiseksi mukaan

on 16.07.2018
ISK-liikuntaleirille 60 lasta ilmaiseksi mukaan

Koskenkorvan Urheilijat järjestää ilmaisen lasten liikuntaleirin Koskenkorvan Urheilukeskuksessa ma 23.7.-ke 25.7.2018 klo 10-14. Liikuntaleirin kulut katetaan Antti Alhon muistorahastosta. Leirillä touhutaan niin yleisurheilukentällä, pesäpallokentällä Sähkökoje-Areenalla, Koskenkorvan urheilutalolla sekä läheisissä metsissä....

KOSSU VIMPELI 1 8 2017 1037

Koskenkorvan Urheilijoiden mestaruustaisto käynnistyy sunnuntaina, kun puolivälierät Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan alkavat. Koskenkorvan Urheilijat sijoittui runkosarjassa kuudenneksi. Kouvolan Pallonlyöjät sijoittui runkosarjassa kolmanneksi.

Kossu lähteekin puolivälieräsarjaan vahvasti nousujohteisessa pelivireessä ja joukkueen vahvin peli on alkanut löytää paikkansa.

Jere Dahlström Koskenkorvan vahvin lyöjä

Koskenkorvan vahvin kotiuttaja runkosarjassa oli Jere Dahlström, joka sijoittui 1+83 lyödyllään lyöjätilaston kuudenneksi. Etenijäpuolella Jouni Koskela ja Veli-Pekka Yli-Hirvelä olivat tehokkaimmat juoksun tuojat 34 juoksullaan.

Yli-Hirvelä ja Dahlström olivat vauhdissa myös kärkilyöntien puolella, kun Yli-Hirvelä siirsi kärkeä 149 kertaa ja Dahlström 145 kertaa. Kärkilyöntiprosenteissa Petrus Puputti oli joukkueen paras suorittaja, kun etenijät siirtyivät eteenpäin 67.41 % varmuudella. Tilanteiden rakentaminen ja juoksujen tuonti onkin nopealla joukkueella ollut läpi kauden koko pelaajiston laadukkaan suorittamisen varassa.

Kouvolan Pallonlyöjien osalta Anssi Lammila voitti kärkilyöntiprosenttitilaston 77,39 % varmuudella. Kouvolan parhaita lyöjiä olivat Juha Korhonen 2+75, Toni Laakso 3+50 ja Matti Latvala 0+40. Eniten juoksuja toi Tommi Mäentausta 55 tuodullaan ja sijoittui Superpesiksen etenijätilastossa jaetulla toiselle sijalle.

Yleisökeskiarvossa yli 14 % kasvu

yleiso
Koskenkorvan Urheilijoiden kotipelien yleisökeskiarvo on selvässä nosteesssa.

Koskenkorvan Urheilijoiden viihdyttävä pelaaminen ja värikäs ottelutapahtuma on houkutellut myös yleisöä Sähkökoje Areenan katsomoon. Runkosarjan 16 kotiottelussa Koskenkorvan Urheilijoiden pelejä kävi katsomassa 21201 katsojaa, mikä on koko Superpesiksessä kuudenneksi eniten. Kotiotteluiden yleisökeskiarvo oli 1325 katsojaa ja nousua edellisvuoteen verrattuna on koleasta kevätkaudesta huolimatta peräti 14,1 %. Kasvuluku on yksi Superpesiksen isoimmista. Koko Superpesiksen keskiarvo runkosarjassa oli 1286 katsojaa.

- Hienoa nähdä, että kiinnostus Koskenkorvan Urheilijoita kohtaan on nosteessa. Omassa tekemisessä onkin uskottu vahvasti pitkäjänteiseen työhön ja vahvaan brändiin, joka on vuosien saatossa kehittynyt Kossun ympärille. Noususuhdanteiseen kehitykseen pyritään myös tulevaisuudessa, kun seuran toimintaa ja ottelutapahtumaan liittyviä palveluita tullaan aktiivisesti kehittämään, kommentoi pesäpallojaoston puheenjohtaja Timo Ranta.

Kuluneella kaudella uudistamisen kohteita ottelutapahtumassa ovat olleet muun muassa palvelupisteiden, yritysyhteistyön ja fanituotteiden kehittäminen osana brändiuudistusta. Kehitystyö saa jatkoa muun muassa kuunvaihteessa suoritetun katsojakyselyn pohjalta, johon vastasi lähes 300 katsojaa. Tutkimuksessa parhainta tyytyväisyyttä osoitettiinkin asiakaspalvelun ja tunnelman kohdalla.

- Tapahtumien iso voimavara on ollut talkooporukan toiminta, joka on hoitanut oman roolinsa erittäin hienosti. Toimintaan on tullut mukaan uusia nuoria tekijöitä, jotka ovat yhdessä kokeneempien kanssa ja Roope Pienimäen johdolla vastanneet ottelutapahtuman asiakaspalvelusta, Ranta jatkaa.

Ranta antaakin ison kiitoksen katsojille:

- Iso osa kannattajista on ollut mukana jokaisessa ottelussa ja etäkannattajistakin moni on varsin aktiivinen, vaikka asuisi kauempanakin. Kotiyleisöllä on valtava merkitys ja tuki joukkueen menestyksessä sekä seuratoiminnassa.

Mentäessä kohti kauden tärkeimpiä pelejä joukkueen otteet ja otteluiden tunnelma ovatkin muodostuneet jatkuvasti kiihkeämmiksi. Nyt on aika elää joukkueen mukana ja nauttia Suomen parhaimmasta pesäpallosta!

Puolivälierien otteluohjelma:

Su 20.8. Kouvolan Pallonlyöjät-Koskenkorvan Urheilijat 16.00

Ke 23.8. Koskenkorvan Urheilijat-Kouvolan Pallonlyöjät 17.30

To 24.8. Kouvolan Pallonlyöjät-Koskenkorvan Urheilijat 17.30

La 26.8. Koskenkorvan Urheilijat-Kouvolan Pallonlyöjät 16.00 Tarvittaessa

Su 27.8. Kouvolan Pallonlyöjät-Koskenkorvan Urheilijat 16.00 Tarvittaessa

Lippujen hinnat puolivälierissä:

Aikuiset 15 €, eläkeläiset/opiskelijat 10 €, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi.

Puolivälieräparit:

Joensuun Maila (1.) – Hyvinkään Tahko (8.)
Vimpelin Veto (2.) – Kiteen Pallo (7.)
Kouvolan Pallonlyöjät (3.) – Koskenkorvan Urheilijat (6.)
Sotkamon Jymy (4.) – Seinäjoen JymyJussit (5.)

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM

01 RUUTU SUPERPESISVIDEOT