Etusivu
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

UUTISET JA OTTELURAPORTIT

ISK-liikuntaleirille 60 lasta ilmaiseksi mukaan

on 16.07.2018
ISK-liikuntaleirille 60 lasta ilmaiseksi mukaan

Koskenkorvan Urheilijat järjestää ilmaisen lasten liikuntaleirin Koskenkorvan Urheilukeskuksessa ma 23.7.-ke 25.7.2018 klo 10-14. Liikuntaleirin kulut katetaan Antti Alhon muistorahastosta. Leirillä touhutaan niin yleisurheilukentällä, pesäpallokentällä Sähkökoje-Areenalla, Koskenkorvan urheilutalolla sekä läheisissä metsissä....

KOSSU KITEE 16 8 2017 1013

Keskiviikon superpesiskamppailu Koskenkorvalla oli härkälaumalta varsin yksipuolista näytöstä. Alusta asti varmoilla otteilla tilannetta tehnyt Kossu piti KiPa:n sisäpelin tiukasti kurissa ja jossittelulle ei juuri jäänyt sijaa. Todellinen myrskyvaroitus annettiin superjokeri Jere Dahlströmin toimesta, kun mies löi peräti kahdeksan juoksua ja kotiutti miehen kolmoselta 100%-varmuudella. Runkosarja päättyikin voitokkaasti selvin lukemin, mikä antaa hyvät lähtökohdat viikonloppuna alkaviin pudotuspeleihin.

Lopputulos: Koskenkorvan Urheilijat - Kiteen Pallo-90
2-0 (8-2, 6-0)
Otteluisäntä: Altia

Tilastot 

Ensimmäinen jakso alkoi Kossun osalta varsin tehokaasti. Ensimmäisessä vuoroparissa joukkue latoi taululle 3-0-lukemat heti kättelyssä Jere Dahlströmin ja Jukka Latvalan toimesta sekä vapaataipaleen turvin. Ensimmäisessä vuorossa hankittu karkumatka jatkui vuoroparista toiseen ja jakson loppulukemat kirjattiin lukemiin 8-2. Toisella jaksolla tahti oli pitkälti samaa ja loppulukemiksi merkittiin 6-0. 

Pelinjohtaja Tomi Niskanen oli omiensa otteisiin tänään tyytyväinen:

- Pelattiin tänään hyvä ja keskittynyt peli. Alusta lähtien peli oli meidän hallinnassa ja joukkueelta erittäin tasapainoinen esitys, kommentoi Niskanen.

Ottelun lähtökohdat eivät varsinaisesti jännitystä luoneet sillä runkosarjasijoitus on ollut selvillä jo useamman kierroksen ajan. Peliin valmistautumisessa korostettiinkin erityisesti omaa suorittamista ja ulkopelin varmuutta.

 - Tarkoituksena oli saada keskittynyt suoritus ja siinä onnistuttiin. Ulkopeli oli varmaa suorittamista ja tilanteen rakentaminen onnistui hyvin. Kokonaisuutena otteluun voi olla tyytyväinen ja hyvillä mielin voi lähteä pudotuspeleihin, Niskanen jatkaa.

Vahvasti esiintyneen joukkueen parhaana pelaajana palkittiin superjokeri Jere Dahlström. Lyöjäjokeri antoikin syyskunnostaan todellisen myrskyvaroituksen, onnistuen kotiutustilanteissa täydellisesti ja lyöden peräti 8 juoksua. Runkosarjan lyöntitilastoon Dahlströmin lukemiksi kirjataan näin ollen 1+83 = 84 lyötyä juoksua, mikä oikeuttaa ennen torstain kierrosta lyöjätilaston kuudenteen sijaan.

Tasainen ja hyvä esitys antaa Koskenkorvan Urheilijoille hyvät lähtökohdat Superpesiksen pudotuspeleihin. Puolivälieräsarja alkaa sunnuntaina vierasottelulla Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan ja ensimmäinen kotiottelu pelataan Sähkökoje Areenalla keskiviikkona 23.8. klo 17.30. Tarvittaessa toisen kotiottelun pelipäivä on lauantaina 26.8. - Ole Koskenkorvan Urheilijoiden mukana mestaruustaistossa!

 

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM

01 RUUTU SUPERPESISVIDEOT