Veikkauksen logo 2017
 ruutu logo turkoosi Superpesis logo

ruutu logo turkoosiVIDEOT

joomla templates top joomla templates template joomla

UUTISET JA OTTELURAPORTIT

Koskenkorvan Urheilijoille neljä uutta sopimusta ja ajankohtainen taloudellinen tilanne

on 29.09.2017
Koskenkorvan Urheilijoille neljä uutta sopimusta ja ajankohtainen taloudellinen tilanne

  Koskenkorvan Urheilijat on edennyt superpesisjoukkueen rakentamisessa sovitun strategian mukaisesti.  Joukkueen rakentamisessa on tehty selkeitä nuorennusleikkauksia ja pelaajabudjettia on sopeutettu suhteessa kuluneen vuoden pääsylipputuloihin sekä kumppanuusmyyntiin. Koskenkorvan Urheilijat on edelleen...

KOSSU KITEE 16 8 2017 1013

Keskiviikon superpesiskamppailu Koskenkorvalla oli härkälaumalta varsin yksipuolista näytöstä. Alusta asti varmoilla otteilla tilannetta tehnyt Kossu piti KiPa:n sisäpelin tiukasti kurissa ja jossittelulle ei juuri jäänyt sijaa. Todellinen myrskyvaroitus annettiin superjokeri Jere Dahlströmin toimesta, kun mies löi peräti kahdeksan juoksua ja kotiutti miehen kolmoselta 100%-varmuudella. Runkosarja päättyikin voitokkaasti selvin lukemin, mikä antaa hyvät lähtökohdat viikonloppuna alkaviin pudotuspeleihin.

Lopputulos: Koskenkorvan Urheilijat - Kiteen Pallo-90
2-0 (8-2, 6-0)
Otteluisäntä: Altia

Tilastot 

Ensimmäinen jakso alkoi Kossun osalta varsin tehokaasti. Ensimmäisessä vuoroparissa joukkue latoi taululle 3-0-lukemat heti kättelyssä Jere Dahlströmin ja Jukka Latvalan toimesta sekä vapaataipaleen turvin. Ensimmäisessä vuorossa hankittu karkumatka jatkui vuoroparista toiseen ja jakson loppulukemat kirjattiin lukemiin 8-2. Toisella jaksolla tahti oli pitkälti samaa ja loppulukemiksi merkittiin 6-0. 

Pelinjohtaja Tomi Niskanen oli omiensa otteisiin tänään tyytyväinen:

- Pelattiin tänään hyvä ja keskittynyt peli. Alusta lähtien peli oli meidän hallinnassa ja joukkueelta erittäin tasapainoinen esitys, kommentoi Niskanen.

Ottelun lähtökohdat eivät varsinaisesti jännitystä luoneet sillä runkosarjasijoitus on ollut selvillä jo useamman kierroksen ajan. Peliin valmistautumisessa korostettiinkin erityisesti omaa suorittamista ja ulkopelin varmuutta.

 - Tarkoituksena oli saada keskittynyt suoritus ja siinä onnistuttiin. Ulkopeli oli varmaa suorittamista ja tilanteen rakentaminen onnistui hyvin. Kokonaisuutena otteluun voi olla tyytyväinen ja hyvillä mielin voi lähteä pudotuspeleihin, Niskanen jatkaa.

Vahvasti esiintyneen joukkueen parhaana pelaajana palkittiin superjokeri Jere Dahlström. Lyöjäjokeri antoikin syyskunnostaan todellisen myrskyvaroituksen, onnistuen kotiutustilanteissa täydellisesti ja lyöden peräti 8 juoksua. Runkosarjan lyöntitilastoon Dahlströmin lukemiksi kirjataan näin ollen 1+83 = 84 lyötyä juoksua, mikä oikeuttaa ennen torstain kierrosta lyöjätilaston kuudenteen sijaan.

Tasainen ja hyvä esitys antaa Koskenkorvan Urheilijoille hyvät lähtökohdat Superpesiksen pudotuspeleihin. Puolivälieräsarja alkaa sunnuntaina vierasottelulla Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan ja ensimmäinen kotiottelu pelataan Sähkökoje Areenalla keskiviikkona 23.8. klo 17.30. Tarvittaessa toisen kotiottelun pelipäivä on lauantaina 26.8. - Ole Koskenkorvan Urheilijoiden mukana mestaruustaistossa!

 

TOP5 Etenijät

 

TOP5 Lyöjät

 

TOP5 Kärkilyöjät

 

fb icon ig icon tw icon yt icon

@KOSSUSUPER

#BULLTOWN #VAHVAYLPEYS

VAHVASTI YHTEISTYÖSSÄ

v sepuv sahkokojev ilmajokiv eepee

v avantv unique brandingv lakeudenasbestityotv lvitalokannostov op

v dbcseinajokiv ilkkav karhuv pop pankkiv rantalainen

v atriav kurikankaukolampov hartwall

KoskenkorvanUrheilijat.fi   Kossukauppa   Kossukortti

....

Koskenkorvan Urheiijat logo 2017 valk

OTA YHTEYTTÄ  MEDIA  LIPUT  JOUKKUE  OTTELUT

Koskenkorvan Urheilijat ry  •  Sähkökoje Areena, Harjutie 16 •  61330 Koskenkorva