Veikkauksen logo 2017
 ruutu logo turkoosi Superpesis logo

ruutu logo turkoosiVIDEOT

joomla templates top joomla templates template joomla

UUTISET JA OTTELURAPORTIT

Koskenkorvan Urheilijoille neljä uutta sopimusta ja ajankohtainen taloudellinen tilanne

on 29.09.2017
Koskenkorvan Urheilijoille neljä uutta sopimusta ja ajankohtainen taloudellinen tilanne

  Koskenkorvan Urheilijat on edennyt superpesisjoukkueen rakentamisessa sovitun strategian mukaisesti.  Joukkueen rakentamisessa on tehty selkeitä nuorennusleikkauksia ja pelaajabudjettia on sopeutettu suhteessa kuluneen vuoden pääsylipputuloihin sekä kumppanuusmyyntiin. Koskenkorvan Urheilijat on edelleen...

 tuohisaari

Koskenkorvan Urheilijoiden ja JymyJussien kauden kolmas kohtaaminen päättyi Seinäjoen Ilkka-areenalla Korvan juhliin. Kiihkeässä paikalliskamppailussa nähtiin erittäin tiukka kamppailu, jossa Kossun pojat kampesivat itsensä kerta toisensa jälkeen JymyJussien rinnalle ja ohi. Tasaista kamppailua kuvaa osaltaan myös se, että voittojuoksut syntyivät lopulta jaksojen viimeisissä vuoropareissa

Lopputulos: JymyJussit - Koskenkorvan Urheilijat 0-2 (5-6, 3-4)
Pohjanmaan Derby 2017 otteluvoitot: 1-2 Koskenkorvalle.

Tilastot  

Ottelu sai Kossun osalta erinomaisen alun kun aloittavassa vuorossa pitkään rullannut sisäpeli sai tärkeän päätöksen, kun Jukka Latvala kotiutti kakkosjatkeen näpillään Tuomas Tuohisaaren. Jugi oli myös asialla toisessa vuorossa, kun Kossu siirtyi jälleen 1-2 johtoon. Toisen tasoittavalla JymyJussit siirtyi vuorostaan 4-2 johtoasemaan Jukka-Pekka Vainionpään kunniajuoksulla, mutta Kossu ei tästä tosiaan hätkähtänyt.  Ensimmäisenä Jere Dahlström laittoi alkutahdit kotiuttamalla mahtavan pelin pelanneen Tuohisaaren ja tasoitusjuoksu syntyi JymyJussien ulkokentän harhaheiton avustamana. Pelin hahmoksi noussut Tuohisaari oli jälleen asialla, kun Kossu siirtyi tyhjän kentän kunnarilla 4-5-johtoon. Jakson voittojuoksuksi jää lopulta Juuso Vuorenmäen lyönti, jolla kotiin tuli, kukas muu kuin Tuohisaari.

Jos ensimmäinen jakso tarjosi tiukkaa vääntöä, niin sitä oli myös toinen. Rinnalle ja ohi vuorottelua jatkettiin aina viimeiseen vuoroon saakka. Neljännen lopettavassa Jere Dahlström löi väliin, jolla Tuohisaari toi otteluvoiton varmistavan juoksun 3-3. Täydet kolme pistettä kaapattiin mukaan Latvalan taidokkaalla nostonäpillä, joka yllätti JymyJussien kentän. Näpin turvin Petrus Puputti pääsi rallattelemaan kotipesään ja koskenkorvalaisjuhlat olivat valmiit alkamaan. 

Ottelun parhaana pelaajana Kossusta palkittiin täysin ansioin Tuomas Tuohisaari, jonka tehot 1+0 lyötyä ja peräti 5 tuotua juoksua eivät jätä kylmäksi. Tämän lisäksi kärkilyönnit onnistuivat Tumpilta lähes täydellisesti 90 % varmuudella ja ulkopelissä esitettiin aivan loistokasta työskentelyä. 

Paluu voittokantaan Pohjanmaan Derbyssä tuli aivan loistavaan saumaan. Joukkueen esittämät näytteet kahdessa viimeisessä pelissä ovat olleet erittäin nautittavaa katsottavaa, vaikka tekemistä vielä riittää. Tavoitteet on asetettu ja tänä syksynä pelataan välierissä. Joukkueen esitystä tänäkin iltana seuranneena on täysin selvää, että tahtotila on siihen kova ja tekeminen sen mukaista. Ennen pudotuspelejä viimeistellään kuitenkin runkosarja ensi keskiviikon päätöskierroksella, kun Kiteen Pallo saapuu vastustajaksi Sähkökoje Areenalle klo 17.30 alkavaan otteluun.

TOP5 Etenijät

 

TOP5 Lyöjät

 

TOP5 Kärkilyöjät

 

fb icon ig icon tw icon yt icon

@KOSSUSUPER

#BULLTOWN #VAHVAYLPEYS

VAHVASTI YHTEISTYÖSSÄ

v sepuv sahkokojev ilmajokiv eepee

v avantv unique brandingv lakeudenasbestityotv lvitalokannostov op

v dbcseinajokiv ilkkav karhuv pop pankkiv rantalainen

v atriav kurikankaukolampov hartwall

KoskenkorvanUrheilijat.fi   Kossukauppa   Kossukortti

....

Koskenkorvan Urheiijat logo 2017 valk

OTA YHTEYTTÄ  MEDIA  LIPUT  JOUKKUE  OTTELUT

Koskenkorvan Urheilijat ry  •  Sähkökoje Areena, Harjutie 16 •  61330 Koskenkorva