Etusivu
/images/bulltown.jpg

UUTISET JA OTTELURAPORTIT

Junioritoiminta on junioripäällikön johdolla ja OKM:n avustuksen tuella ottanut tuulta alleen

on 10.12.2017
Junioritoiminta on junioripäällikön johdolla ja OKM:n avustuksen tuella ottanut tuulta alleen

Koskenkorvan Urheilijoiden junioritoiminnassa siirryttiin kesän korvilla uuteen aikaan, kun Superpesisjoukkueesta tuttu entinen huippupelaaja, Jouni Oja-Lipasti, aloitti seuran palveluksessa osa-aikaisen junioripäällikön tehtävässä. Mediatiimimme haastatteli Jounia tehtävään liittyen ja kyseli kuulumisia junioripuolelta....

KOSSU SOTKAMO 8 8 2017 1014

Koskenkorvan Urheilijoiden ja Sotkamon Jymyn kohtaaminen ylemmän jatkosarjan kierroksella oli totisesti viihdyttävää seurattavaa. Tappiosta huolimatta kentällä nähtiin juuri sellainen taisteleva härkälauma, joka tarjosi viihdyttävää Superpesistä ja oikeaa tunnelmaa! KossU:n pelissä on löydetty oikea suunta, josta on hyvä jatkaa matkaa kohti pudotuspelejä.

Lopputulos Koskenkorvan Urheilijat – Sotkamon Jymy 0-2 (4-5, 6-9)
Otteluisäntä: Linja-autoliikenne H. Ranta & Pohjanmaan Sähköpalvelu

Tilastot

Ottelu sai KossU:n osalta räjähtävän alun, kun ensimmäisen aloittavalla Tuomas Tuohisaari löi kakkoskoppari Mikko Korhosen eteen tälle saavuttamattomaksi jääneen välilyönnin, joka pomppi maisemiin Tumpin kiertäessä kunniaa kohti kolmospesää. Sotkamon vastausvuorolla Roope Korhonen osoitti syyn sille, miksi mies on mukana taistossa lyöjäkuninkuudesta, mutta KossU ei tästä hetkahtanut vaan tasoitti pelin jälleen lukemiin 2-2 Juuso Vuorenmäen kakkospesän taakse suuntautuneella lyönnillä.

Ottelun ensimmäiset turpakäräjät syttyi Jere Dahlströmin lyömästä 3-4-kavennusjuoksusta, jota sotkamolaiset yrittivät vedota laittomaksi lyönniksi. Tuomaristo ei kuitenkaan tähän näytelmään lähtenyt mukaan vaan hyväksyi juoksun. Tasoitusjuoksu jaksolle syntyi lopulta Jukka Latvalan mailasta joka villitsi edelleen kotiyleisöä. Sotkamon ratkaisujuoksun löi lopulta Roope Korhonen.

Toisella jaksolla Sotkamo sai toisen vuoroparin alkuun tehokkaan alun iskemällä 0-7-johtoasemaan. KossU ei kuitenkaan tästä hätkähtänyt vaan aloitti takaa-ajomatkan tasaisen varmasti. Ensimmäinen tikki otettiin toisen lopettavassa viimeisenä lyöjänä tilanteessa olleen Jere Dahlströmin toimesta. Jos toinen vuoropari oli Sotkamon, niin kolmas vuoropari oli KossU:n hurmosta. Sotkamon ulkokentän haparoidessa harhaheiton arvoisesti Antti Pukkinen pääsi etenemään vapaasti kotipesään. Kolmesta seuraavasta vastasi Latvala ja viimeiseksi syntynyt juoksu oli Dahlströmin käsialaa.

Ottelun parhaana palkittu Latvala harmitteli jälkikäteen toista vuoroparia:

- Siinä annettiin muutama ilmainen juoksu, joista olisi pitänyt saada homma poikki.

Vaikealta näyttäneessä tilanteessa Latvala itse kuitenkin korosti asenteen merkitystä

- Katse ei saa mennä maanrajaan vaikka juoksuja tuleekin.

Vaikka voittoa ei tänään tullutkaan, oli pelinjohtaja Tomi Niskanen omassa puheenvuorossaan silmin nähden tyytyväinen raikastuneeseen peli-ilmeeseen.

- Tappio ei tietenkään paljoa lämmitä, niin tämän päivän peli-ilmeeseen voin olla tosi tyytyväinen. Altavastaajina pelatessa täytyy pystyä pelaamaan hyvällä fiiliksellä ja yhtenäisesti ja tänään tuo toteutui. Pojat esittivät kentällä juuri sellaista yritteliästä ja rohkeata peliä, mitä pitääkin.

- Kaikki palaset eivät tänään tänään loksahtaneet kohdilleen, mutta siitä huolimatta tehtiin tilannetta ja juoksuja. Pelin sisällä oli nyt monia sellaisia asioita joista voi sanoa, että oikea suunta on nyt löydetty ja tosi hyvillä fiiliksillä mennään eteenpäin.

Koskenkorvan Urheilijat jatkaa otteluviikkoaan perjantaina, jolloin Seinäjoella on luvassa perinteinen Pohjanmaan Derby. Niskanen vakuutti puheenvuoronsa päätteeksi, että Pohjanmaan herruus pysyy edelleen Koskenkorvalla:

- Perjantaina mennään pelaamaan JymyJusseja vastaan ja silloin me palataan voittojen tielle.

Lehdistötilaisuus:

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM

ruutu logo turkoosiVIDEOT