Veikkauksen logo 2017
 ruutu logo turkoosi Superpesis logo

ruutu logo turkoosiVIDEOT

joomla templates top joomla templates template joomla

UUTISET JA OTTELURAPORTIT

Koskenkorvan Urheilijoille neljä uutta sopimusta ja ajankohtainen taloudellinen tilanne

on 29.09.2017
Koskenkorvan Urheilijoille neljä uutta sopimusta ja ajankohtainen taloudellinen tilanne

  Koskenkorvan Urheilijat on edennyt superpesisjoukkueen rakentamisessa sovitun strategian mukaisesti.  Joukkueen rakentamisessa on tehty selkeitä nuorennusleikkauksia ja pelaajabudjettia on sopeutettu suhteessa kuluneen vuoden pääsylipputuloihin sekä kumppanuusmyyntiin. Koskenkorvan Urheilijat on edelleen...

KOSSU SOTKAMO 8 8 2017 1014

Koskenkorvan Urheilijoiden ja Sotkamon Jymyn kohtaaminen ylemmän jatkosarjan kierroksella oli totisesti viihdyttävää seurattavaa. Tappiosta huolimatta kentällä nähtiin juuri sellainen taisteleva härkälauma, joka tarjosi viihdyttävää Superpesistä ja oikeaa tunnelmaa! KossU:n pelissä on löydetty oikea suunta, josta on hyvä jatkaa matkaa kohti pudotuspelejä.

Lopputulos Koskenkorvan Urheilijat – Sotkamon Jymy 0-2 (4-5, 6-9)
Otteluisäntä: Linja-autoliikenne H. Ranta & Pohjanmaan Sähköpalvelu

Tilastot

Ottelu sai KossU:n osalta räjähtävän alun, kun ensimmäisen aloittavalla Tuomas Tuohisaari löi kakkoskoppari Mikko Korhosen eteen tälle saavuttamattomaksi jääneen välilyönnin, joka pomppi maisemiin Tumpin kiertäessä kunniaa kohti kolmospesää. Sotkamon vastausvuorolla Roope Korhonen osoitti syyn sille, miksi mies on mukana taistossa lyöjäkuninkuudesta, mutta KossU ei tästä hetkahtanut vaan tasoitti pelin jälleen lukemiin 2-2 Juuso Vuorenmäen kakkospesän taakse suuntautuneella lyönnillä.

Ottelun ensimmäiset turpakäräjät syttyi Jere Dahlströmin lyömästä 3-4-kavennusjuoksusta, jota sotkamolaiset yrittivät vedota laittomaksi lyönniksi. Tuomaristo ei kuitenkaan tähän näytelmään lähtenyt mukaan vaan hyväksyi juoksun. Tasoitusjuoksu jaksolle syntyi lopulta Jukka Latvalan mailasta joka villitsi edelleen kotiyleisöä. Sotkamon ratkaisujuoksun löi lopulta Roope Korhonen.

Toisella jaksolla Sotkamo sai toisen vuoroparin alkuun tehokkaan alun iskemällä 0-7-johtoasemaan. KossU ei kuitenkaan tästä hätkähtänyt vaan aloitti takaa-ajomatkan tasaisen varmasti. Ensimmäinen tikki otettiin toisen lopettavassa viimeisenä lyöjänä tilanteessa olleen Jere Dahlströmin toimesta. Jos toinen vuoropari oli Sotkamon, niin kolmas vuoropari oli KossU:n hurmosta. Sotkamon ulkokentän haparoidessa harhaheiton arvoisesti Antti Pukkinen pääsi etenemään vapaasti kotipesään. Kolmesta seuraavasta vastasi Latvala ja viimeiseksi syntynyt juoksu oli Dahlströmin käsialaa.

Ottelun parhaana palkittu Latvala harmitteli jälkikäteen toista vuoroparia:

- Siinä annettiin muutama ilmainen juoksu, joista olisi pitänyt saada homma poikki.

Vaikealta näyttäneessä tilanteessa Latvala itse kuitenkin korosti asenteen merkitystä

- Katse ei saa mennä maanrajaan vaikka juoksuja tuleekin.

Vaikka voittoa ei tänään tullutkaan, oli pelinjohtaja Tomi Niskanen omassa puheenvuorossaan silmin nähden tyytyväinen raikastuneeseen peli-ilmeeseen.

- Tappio ei tietenkään paljoa lämmitä, niin tämän päivän peli-ilmeeseen voin olla tosi tyytyväinen. Altavastaajina pelatessa täytyy pystyä pelaamaan hyvällä fiiliksellä ja yhtenäisesti ja tänään tuo toteutui. Pojat esittivät kentällä juuri sellaista yritteliästä ja rohkeata peliä, mitä pitääkin.

- Kaikki palaset eivät tänään tänään loksahtaneet kohdilleen, mutta siitä huolimatta tehtiin tilannetta ja juoksuja. Pelin sisällä oli nyt monia sellaisia asioita joista voi sanoa, että oikea suunta on nyt löydetty ja tosi hyvillä fiiliksillä mennään eteenpäin.

Koskenkorvan Urheilijat jatkaa otteluviikkoaan perjantaina, jolloin Seinäjoella on luvassa perinteinen Pohjanmaan Derby. Niskanen vakuutti puheenvuoronsa päätteeksi, että Pohjanmaan herruus pysyy edelleen Koskenkorvalla:

- Perjantaina mennään pelaamaan JymyJusseja vastaan ja silloin me palataan voittojen tielle.

Lehdistötilaisuus:

TOP5 Etenijät

 

TOP5 Lyöjät

 

TOP5 Kärkilyöjät

 

fb icon ig icon tw icon yt icon

@KOSSUSUPER

#BULLTOWN #VAHVAYLPEYS

VAHVASTI YHTEISTYÖSSÄ

v sepuv sahkokojev ilmajokiv eepee

v avantv unique brandingv lakeudenasbestityotv lvitalokannostov op

v dbcseinajokiv ilkkav karhuv pop pankkiv rantalainen

v atriav kurikankaukolampov hartwall

KoskenkorvanUrheilijat.fi   Kossukauppa   Kossukortti

....

Koskenkorvan Urheiijat logo 2017 valk

OTA YHTEYTTÄ  MEDIA  LIPUT  JOUKKUE  OTTELUT

Koskenkorvan Urheilijat ry  •  Sähkökoje Areena, Harjutie 16 •  61330 Koskenkorva