Veikkauksen logo 2017
 ruutu logo turkoosi Superpesis logo

ruutu logo turkoosiVIDEOT

joomla templates top joomla templates template joomla

UUTISET JA OTTELURAPORTIT

Koskenkorvan Urheilijoille neljä uutta sopimusta ja ajankohtainen taloudellinen tilanne

on 29.09.2017
Koskenkorvan Urheilijoille neljä uutta sopimusta ja ajankohtainen taloudellinen tilanne

  Koskenkorvan Urheilijat on edennyt superpesisjoukkueen rakentamisessa sovitun strategian mukaisesti.  Joukkueen rakentamisessa on tehty selkeitä nuorennusleikkauksia ja pelaajabudjettia on sopeutettu suhteessa kuluneen vuoden pääsylipputuloihin sekä kumppanuusmyyntiin. Koskenkorvan Urheilijat on edelleen...

 

 kossusotkamo 080817

Koskenkorvan Urheilijoiden ja Sotkamon Jymyn välisessä kamppailussa on odotettavissa ekstralatausta, kun perinteikkäiden seurojen kohtaamisessa nähdään kaksi paluun superpesiskentille tehnyttä pelaajaa. Koskenkorvan Urheilijat uutisoi aiemmin tänään seuraikoni Jukka Latvalan paluusta härkäpaitaan ja viime viikolla vierasjoukkue Sotkamo ilmoitti viime kauteen lopettaneen Jani Komulaisen paluusta loukkaantumisista kärsineen joukkueen tueksi. Komulainen pelasi ensimmäisen ottelunsa tälle kaudelle jo lauantain kierroksella. Joukkueiden välillä on aina ollut havaittavissa selvää latausta ja samaa on odotettavissa näiden peliliikkeiden valossa myös huomenna.

Koskenkorvan Urheilijat – Sotkamon Jymy ti 8.8. klo 18.00 Sähkökoje Areenalla
Otteluisäntä: Linja-autoliikenne H. Ranta Oy


Latvalan paluuottelu härkäpaitaan tapahtuu oivalliseen tilanteeseen. Lauantain pesiskierroksella Kouvolassa Kossun pelaaminen osoitti selkeästi piristyneitä otteita, vaikka ottelu päättyikin KPL:n voittoon. Vahvasta asennejohtajuudesta tunnettu Latvala tuokin mukanaan lisää ryhtiä ja leveyttä loukkaantumisista kärsineeseen kokoonpanoon. Sähkökoje Areenan tiistai-illassa nähdään takuulla taistelevien härkien joukkue.

Illan vastustaja Sotkamon Jymy on niin ikään viime kierrokset taistellut loukkaantumisien kanssa. Kausi ei ole varmasti sujunut kainuulaisten suunnitelmien mukaan, sillä viime kierroksilla kokoonpanosta ovat puuttuneet niin Antti Hartikainen, Saku Hakkarainen, Niko Korhonen ja Niilo Piiponniemi sekä pidempään poissa ollut Immo Rautiainen. Osa miehistä on jo palannut kokoonpanoon, mutta elämistä kokoonpanossa on kieltämättä ollut.

Tiistain otteluun Sotkamo lähtee allaan kaksi tappiota JymyJusseja ja Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan. Sotkamoa ei ole mitään syytä kuitenkaan lähteä aliarvioimaan, sillä joukkue haluaa varmasti katkaista orastavan tappioputken.

Joukkueiden kohtaamiset tältä kaudelta ovat tasan 1-1, kun molemmat ovat voittaneet kotikentillään. Heinäkuun alussa Sähkökoje Areenalla käydyssä kamppailussa Sotkamo haastoi KossU:a hyvin ja onnistui pitämään lukemat tiukkina. Seitsemän juoksun ottelu päättyi supervuorossa Juuso Keski-Koukkarin iskemään upeaan ratkaisujuoksuun.

Tiistai-illassa nähdäänkin varmasti kaksi nälkäistä joukkuetta ja Sotkamo on varmasti valmis haastamaan KossU:n ja jatkaa taisteluaan runkosarjan kolmannesta paikasta. Tätä kamppailua kannattaa ehdottomasti tulla seuraamaan paikan päälle!

TOP5 Etenijät

 

TOP5 Lyöjät

 

TOP5 Kärkilyöjät

 

fb icon ig icon tw icon yt icon

@KOSSUSUPER

#BULLTOWN #VAHVAYLPEYS

VAHVASTI YHTEISTYÖSSÄ

v sepuv sahkokojev ilmajokiv eepee

v avantv unique brandingv lakeudenasbestityotv lvitalokannostov op

v dbcseinajokiv ilkkav karhuv pop pankkiv rantalainen

v atriav kurikankaukolampov hartwall

KoskenkorvanUrheilijat.fi   Kossukauppa   Kossukortti

....

Koskenkorvan Urheiijat logo 2017 valk

OTA YHTEYTTÄ  MEDIA  LIPUT  JOUKKUE  OTTELUT

Koskenkorvan Urheilijat ry  •  Sähkökoje Areena, Harjutie 16 •  61330 Koskenkorva