Etusivu
/images/bulltown.jpg

UUTISET JA OTTELURAPORTIT

Halli-SM pakettiin alkuturnauksessa

on 09.03.2018
Halli-SM pakettiin alkuturnauksessa

"Vaikeuksien kautta voittoon" kuvastaa hyvin Koskenkorvan Urheilijoiden Halli-SM alkusarjan kolmea peliä kokonaisuutena. Vaikka menestykselliset tavoitteet eivät tässä vaiheessa kautta ole niitä ensisijaisia tavoitteita, niin siitä huolimatta ensimmäisistä otteluista Alajärven Ankkureita...

 

 kossusotkamo 080817

Koskenkorvan Urheilijoiden ja Sotkamon Jymyn välisessä kamppailussa on odotettavissa ekstralatausta, kun perinteikkäiden seurojen kohtaamisessa nähdään kaksi paluun superpesiskentille tehnyttä pelaajaa. Koskenkorvan Urheilijat uutisoi aiemmin tänään seuraikoni Jukka Latvalan paluusta härkäpaitaan ja viime viikolla vierasjoukkue Sotkamo ilmoitti viime kauteen lopettaneen Jani Komulaisen paluusta loukkaantumisista kärsineen joukkueen tueksi. Komulainen pelasi ensimmäisen ottelunsa tälle kaudelle jo lauantain kierroksella. Joukkueiden välillä on aina ollut havaittavissa selvää latausta ja samaa on odotettavissa näiden peliliikkeiden valossa myös huomenna.

Koskenkorvan Urheilijat – Sotkamon Jymy ti 8.8. klo 18.00 Sähkökoje Areenalla
Otteluisäntä: Linja-autoliikenne H. Ranta Oy


Latvalan paluuottelu härkäpaitaan tapahtuu oivalliseen tilanteeseen. Lauantain pesiskierroksella Kouvolassa Kossun pelaaminen osoitti selkeästi piristyneitä otteita, vaikka ottelu päättyikin KPL:n voittoon. Vahvasta asennejohtajuudesta tunnettu Latvala tuokin mukanaan lisää ryhtiä ja leveyttä loukkaantumisista kärsineeseen kokoonpanoon. Sähkökoje Areenan tiistai-illassa nähdään takuulla taistelevien härkien joukkue.

Illan vastustaja Sotkamon Jymy on niin ikään viime kierrokset taistellut loukkaantumisien kanssa. Kausi ei ole varmasti sujunut kainuulaisten suunnitelmien mukaan, sillä viime kierroksilla kokoonpanosta ovat puuttuneet niin Antti Hartikainen, Saku Hakkarainen, Niko Korhonen ja Niilo Piiponniemi sekä pidempään poissa ollut Immo Rautiainen. Osa miehistä on jo palannut kokoonpanoon, mutta elämistä kokoonpanossa on kieltämättä ollut.

Tiistain otteluun Sotkamo lähtee allaan kaksi tappiota JymyJusseja ja Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan. Sotkamoa ei ole mitään syytä kuitenkaan lähteä aliarvioimaan, sillä joukkue haluaa varmasti katkaista orastavan tappioputken.

Joukkueiden kohtaamiset tältä kaudelta ovat tasan 1-1, kun molemmat ovat voittaneet kotikentillään. Heinäkuun alussa Sähkökoje Areenalla käydyssä kamppailussa Sotkamo haastoi KossU:a hyvin ja onnistui pitämään lukemat tiukkina. Seitsemän juoksun ottelu päättyi supervuorossa Juuso Keski-Koukkarin iskemään upeaan ratkaisujuoksuun.

Tiistai-illassa nähdäänkin varmasti kaksi nälkäistä joukkuetta ja Sotkamo on varmasti valmis haastamaan KossU:n ja jatkaa taisteluaan runkosarjan kolmannesta paikasta. Tätä kamppailua kannattaa ehdottomasti tulla seuraamaan paikan päälle!

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM

ruutu logo turkoosiVIDEOT