Etusivu
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

UUTISET JA OTTELURAPORTIT

Mikko Kytömäki liittyy joukkueeseen

on 17.06.2018
Mikko Kytömäki liittyy joukkueeseen

Mikko Kytömäki liittyy Koskenkorvan Urheilijoiden Superpesis-joukkueeseen. Kytömäki pelaa ottelukohtaisella sopimuksella. Kytömäki on mukana jo tänään pelattavassa ottelussa Koskenkorvan Urheilijat - Kouvolan Pallonlyöjät.

kuusisto

KOSSUN HIENO KOTIVOITTOJEN PUTKI SAI JATKOA kun tiistai-illan ottelu päättyi Koskenkorvan Urheilijoiden kannalta tärkeään 1-0 (1-1, 2-1) voittoon. Ottelun lähtöasetelmat olivat otolliset mielenkiintoiselle pesispelille ja sen joukkueet myös tarjosivat. Sarjassa 6. sijoittunut Kossu sai vieraakseen sarjassa kärkijoukkueetkin koville laittanut 7. sijoittunut Kankaanpään Maila oli odotetusti kova vastus.

Ensimmäisellä jaksolla ei juoksutilanteilla juhlittu. Molempien joukkueiden 6 kolmostilannetta kertoi hyvästä valmistautumisesta ja ulkopelissä oli selvästi pureduttu vastustajiin. Jakso päättyikin tasatilanteeseen, kun molemmat joukkueet onnistuivat kotiutuksissa kertaalleen. Jakson ainokaisista per joukkue vastasivat KaMa:n Sami Joukainen ja Kossun Juho Toivola.


Kunnarit siivittävät toisen jakson juoksujuhliin
Tauon aikana Kossu haki uutta latausta pukukopista ja vuoron alkuun Antti Kuusisto täräyttikin Kankaanpään kenttään kunnolla! Ykköspesälle edenneen Antti Pukkisen jälkeen lyömään tullut Kuusisto havaitsi takana olevan tilaa ja painuva lyönti yllätti takakentän läpäisten aina mainosaidoille saakka. Lyönnin turvin Kuusisto tyhjäsi kentän ja juhlat Manun kauden toisen kunniaksi voivat alkaa! Tasoittavallaan KaMa:n pääsi kaventamaan Jukka Lankisen kolmospuolelle suuntautuneella välilyönnillään.

Kolmannessa vuoroparissa rakennetun ajolähdön jälkeen pelinjohtaja näki paikan aikalisälle, kun kentällä oli etenemässä yksi Suomen ehkä nopeimmasta kolmikosta: Antti Pukkinen, Petrus Puputti ja Veli-Pekka Yli-Hirvelä. Aikalisän taktiikat purivat erinomaisesti, kun lyömään tullut superjokeri Jere Dahlström kuritti KaMa:n polttolinjaa ja koppareita kahdesti erinomaisesti sijoitetuilla välilyönneillään. Pukkinen ja Puputti etenivät lyönneistä kotiin ja Kossu lisäsi johtoaan jo 4-1:een. Neljännessä vuorossa tyhjään kenttään lyömään lähtenyt Tuomas Tuohisaari jatkoi juoksujuhlia, kun kakkosrajaan suuntaunut korkea pomppulyönti sijoittui jälleen hienosti kohti monttua ja Tumppi pääsi etenemään kolmospesälle, juhlien niin ikään kauden toista kunnariansa!

Kolmospesällä odottanut Tuohisaari eteni lopulta kotipesään, kun Mikko Kytömäen tarkka kakkosjatkelyönti oli oivallinen kotiutusta varten. Kytömäki jatkoi koppareiden kurittamista saman lyöntivuoron aikana ja Velpe Yli-Hirvelän juoksutyöllä jakson lukemat kirjattiin jo lukemiin 7-1.

Ottelun vahvat ja varmat ulkopelisuoritukset kuvasivat ottelun kulkua hyvin loppuun saakka ja loppulukemat kirjattiin KaMa:n Lankisen onnistuessa toistamiseen 7-2. Kossun osalta kaksi sarjapistettä nostivat joukkueen sarjassa jaetulle viidennelle sijalle, tasapisteisiin tulevan lauantain vastustajan, JymyJussien kanssa.

Juoksut:

1. jakso: 
0-1 Sami Joukainen – Valtteri Kleemola (KaMa)
1-1 Juho Toivola – Antti Kuusisto

2. Jakso

1-0 Antti Kuusisto – Antti Pukkinen
2-0 Antti Kuusisto kunnari
2-1 Jukka Lankinen – Joni Rytkönen (KaMa)
3-1 Jere Dahlström – Antti Pukkinen
4-1 Jere Dahlström – Petrus Puputti
5-1 Tuomas Tuohisaari kunnari
6-1 Mikko Kytömäki – Tuomas Tuohisaari
7-1 Mikko Kytömäki – Veli-Pekka Yli-Hirvelä
7-2 Jukka Lankinen – Henri Pulkkinen (KaMa)


Palkitut:
I: Antti Kuusisto
II: Tuomas Tuohisaari
Kentän paras: Antti Kuusisto
IS Ulkopelaaja: Jouni Itävalo

Seuraavat ottelut:

Kossu pelaa seuraavan kotiottelunsa Seinäjoen OmaSp-stadionilla lauantaina 10.6. Tuolloin Unique Pesisklassikon yhteydessä pelataan virallinen sarjaottelu JymyJusseja vastaan. Ottelu alkaa klo 18.00!

Ottelutapahtuman yhteydessä pelataan myös naisten Superpesiksen ottelu Lapuan Virkiä – Lappajärven Veikot iltavalaistuksessa klo 22. Otteluiden yhteydessä stadionin VIP-tiloissa on hurjat pesisbileet joita tähdittävät mm. Antero Mertaranta, Hovimuusikko Ilkka, DJ Esko Eerikäinen ja Pasanen!
Lisätiedot: www.koskenkorvanurheilijat.fi/pesisklassikko

Tilastot: https://pesislive.fi/#gamePage?id=ITT3Vl

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM

01 RUUTU SUPERPESISVIDEOT