Veikkauksen logo 2017
 ruutu logo turkoosi Superpesis logo

ruutu logo turkoosiVIDEOT

joomla templates top joomla templates template joomla

UUTISET JA OTTELURAPORTIT

Superpesiksessä jatketaan viime kauden sarjajärjestelmällä

on 30.10.2017
Superpesiksessä jatketaan viime kauden sarjajärjestelmällä

Superpesiksen runkosarjassa pelataan alkusarjan lisäksi ylempi ja alempi jatkosarja myös kaudella 2018. Alkusarjassa seitsemän parasta varmistavat paikkansa puolivälierissä ja runkosarjan seitsemän parhaan joukossa sekä etenevät ylempään jatkosarjaan. Kahdeksas joukkue ylemmissä...

KoU2016

OMAN KOTIKYLÄN urheiluseuran merkitys meille kaikille ihmisille on hyvin suuri. Oletteko koskaan miettineet, jos esimerkiksi Koskenkorvan Urheilijoita tai Kurikan Ryhtiä ei olisi olemassa. Millaista korvaavaa tekemistä ihmisillä kylillä olisi? Urheiluseurat tuovat monen ihmisen elämään sisältöä. Koskenkorvan Urheilijoissa keskitymme pesäpalloon, nuorisoyleisurheiluun, bingotoimintaan ja kuntoliikuntaan. Lisäksi ylläpidämme omaa pesäpallostadionia sekä ostosopimuksella Koskenkorvan Urheilutaloa. Lisäksi oman osuuden hoidamme myös Santavuoren hiihtokeskuksesta. Yhteistyö Ilmajoen Kisailijoiden ja muiden seurojen kanssa toimii myös erinomaisesti.

Juttelin hiljattain Koskenkorvalta uralleen ponnistaneen pesäpalloilijalegendan Mauri Pyhälahden kanssa, miltä hänestä on tuntunut ajella 18 vuotta putkeen superpesisotteluihin Koskenkorvan pp-stadionille? Hän sanoi, että vaikka käy seuraamassa muuallakin otteluita, Koskenkorvalle tulossa on aina oma ainutlaatuinen vivahde. Menetimme toukokuun alussa myös seuran isoimman taustahenkilön, kun Antti Alho nukkui pois keskuudestamme. Antilta jääneet isot saappaat ovat hankalat täyttää.

Viime kesänä pohdimme jopa koko seuran Superpesiksen toiminnan alasajoa tekijäpulan vuoksi. Onneksi saimme kasaan uuden ydinryhmän johtamaan toimintaa, organisaatiota vahvistettiin ja selkeytettiin sekä vanhat talkoolaiset lupautuivat jatkamaan uusien rinnalla. Jatkaaksemme aktiivista seuratoimintaa Koskenkorvalla, tarvitsemme kuitenkin vielä runsaasti uusia tekijöitä toimintaamme niin lasten sarjakilpailuihin, bingoon, kuntojaostoon kuin pesäpallopuolenkin eri tehtäviin. Jos vähänkin tunnet innokkuutta lähteä edes pienellä työpanoksella mukaan, ole rohkeasti yhteydessä talkoovastaavaamme Roope Pienimäkeen, 0503105936, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ensi syksyn ja talven aikana koulutamme seuraan vielä runsaasti uusia kortillisia järjestyksenvalvojia yhteistyössä Sedu Aikuiskoulutuksen kanssa. Kerätkää jo nyt naapureiden kanssa sopivia porukkoja kasaan ja lähtekää sankoin joukoin mukaan järkkärikoulutukseen.

Arvoisat urheilun ystävät. Huolehditaan jokainen omasta liikkumisesta ja kannustetaan samalla erityisesti lapsia päivittäiseen liikkumiseen. Kun aikaa jää, käydään seuraamassa maanantaisin Honkalanmäen kentällä lasten sarjakilpailuja tai ilmoittaudutaan jopa kilpailujen toimitsijoiksi. Lähialueemme kentillä Ilmajoella, Koskenkorvalla ja Kurikassa pelataan paljon lasten ja aikuisten pesäpallopelejä, ottelutietoja löydät KoU:n nettisivuilta. Kun pyöräilemme lähiseuduillamme, merkitkää kilometrinne KoU:n laatikkojen vihkoihin ja kun oikein kaipaamme jännitystä, osoitteena on tietysti seuran perinteikäs bingo.

Liikunnallista kesää kaikille,

jani300

Jani Karvonen
KoU puheenjohtaja
050-5972425
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KOSSU ISKEE-LEHTI 1/2017 LUETTAVISSA TÄSTÄ

TOP5 Etenijät

 

TOP5 Lyöjät

 

TOP5 Kärkilyöjät

 

fb icon ig icon tw icon yt icon

@KOSSUSUPER

#BULLTOWN #VAHVAYLPEYS

VAHVASTI YHTEISTYÖSSÄ

v sepuv sahkokojev ilmajokiv eepee

v avantv unique brandingv lakeudenasbestityotv lvitalokannostov op

v dbcseinajokiv ilkkav karhuv pop pankkiv rantalainen

v atriav kurikankaukolampov hartwall

KoskenkorvanUrheilijat.fi   Kossukauppa   Kossukortti

....

Koskenkorvan Urheiijat logo 2017 valk

OTA YHTEYTTÄ  MEDIA  LIPUT  JOUKKUE  OTTELUT

Koskenkorvan Urheilijat ry  •  Sähkökoje Areena, Harjutie 16 •  61330 Koskenkorva