Etusivu
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

UUTISET JA OTTELURAPORTIT

Mikko Kytömäki liittyy joukkueeseen

on 17.06.2018
Mikko Kytömäki liittyy joukkueeseen

Mikko Kytömäki liittyy Koskenkorvan Urheilijoiden Superpesis-joukkueeseen. Kytömäki pelaa ottelukohtaisella sopimuksella. Kytömäki on mukana jo tänään pelattavassa ottelussa Koskenkorvan Urheilijat - Kouvolan Pallonlyöjät.

KoU2016

OMAN KOTIKYLÄN urheiluseuran merkitys meille kaikille ihmisille on hyvin suuri. Oletteko koskaan miettineet, jos esimerkiksi Koskenkorvan Urheilijoita tai Kurikan Ryhtiä ei olisi olemassa. Millaista korvaavaa tekemistä ihmisillä kylillä olisi? Urheiluseurat tuovat monen ihmisen elämään sisältöä. Koskenkorvan Urheilijoissa keskitymme pesäpalloon, nuorisoyleisurheiluun, bingotoimintaan ja kuntoliikuntaan. Lisäksi ylläpidämme omaa pesäpallostadionia sekä ostosopimuksella Koskenkorvan Urheilutaloa. Lisäksi oman osuuden hoidamme myös Santavuoren hiihtokeskuksesta. Yhteistyö Ilmajoen Kisailijoiden ja muiden seurojen kanssa toimii myös erinomaisesti.

Juttelin hiljattain Koskenkorvalta uralleen ponnistaneen pesäpalloilijalegendan Mauri Pyhälahden kanssa, miltä hänestä on tuntunut ajella 18 vuotta putkeen superpesisotteluihin Koskenkorvan pp-stadionille? Hän sanoi, että vaikka käy seuraamassa muuallakin otteluita, Koskenkorvalle tulossa on aina oma ainutlaatuinen vivahde. Menetimme toukokuun alussa myös seuran isoimman taustahenkilön, kun Antti Alho nukkui pois keskuudestamme. Antilta jääneet isot saappaat ovat hankalat täyttää.

Viime kesänä pohdimme jopa koko seuran Superpesiksen toiminnan alasajoa tekijäpulan vuoksi. Onneksi saimme kasaan uuden ydinryhmän johtamaan toimintaa, organisaatiota vahvistettiin ja selkeytettiin sekä vanhat talkoolaiset lupautuivat jatkamaan uusien rinnalla. Jatkaaksemme aktiivista seuratoimintaa Koskenkorvalla, tarvitsemme kuitenkin vielä runsaasti uusia tekijöitä toimintaamme niin lasten sarjakilpailuihin, bingoon, kuntojaostoon kuin pesäpallopuolenkin eri tehtäviin. Jos vähänkin tunnet innokkuutta lähteä edes pienellä työpanoksella mukaan, ole rohkeasti yhteydessä talkoovastaavaamme Roope Pienimäkeen, 0503105936, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ensi syksyn ja talven aikana koulutamme seuraan vielä runsaasti uusia kortillisia järjestyksenvalvojia yhteistyössä Sedu Aikuiskoulutuksen kanssa. Kerätkää jo nyt naapureiden kanssa sopivia porukkoja kasaan ja lähtekää sankoin joukoin mukaan järkkärikoulutukseen.

Arvoisat urheilun ystävät. Huolehditaan jokainen omasta liikkumisesta ja kannustetaan samalla erityisesti lapsia päivittäiseen liikkumiseen. Kun aikaa jää, käydään seuraamassa maanantaisin Honkalanmäen kentällä lasten sarjakilpailuja tai ilmoittaudutaan jopa kilpailujen toimitsijoiksi. Lähialueemme kentillä Ilmajoella, Koskenkorvalla ja Kurikassa pelataan paljon lasten ja aikuisten pesäpallopelejä, ottelutietoja löydät KoU:n nettisivuilta. Kun pyöräilemme lähiseuduillamme, merkitkää kilometrinne KoU:n laatikkojen vihkoihin ja kun oikein kaipaamme jännitystä, osoitteena on tietysti seuran perinteikäs bingo.

Liikunnallista kesää kaikille,

jani300

Jani Karvonen
KoU puheenjohtaja
050-5972425
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KOSSU ISKEE-LEHTI 1/2017 LUETTAVISSA TÄSTÄ

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM

01 RUUTU SUPERPESISVIDEOT