Etusivu
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

UUTISET JA OTTELURAPORTIT

Mikko Kytömäki liittyy joukkueeseen

on 17.06.2018
Mikko Kytömäki liittyy joukkueeseen

Mikko Kytömäki liittyy Koskenkorvan Urheilijoiden Superpesis-joukkueeseen. Kytömäki pelaa ottelukohtaisella sopimuksella. Kytömäki on mukana jo tänään pelattavassa ottelussa Koskenkorvan Urheilijat - Kouvolan Pallonlyöjät.

KOSSU KITEE 28 5 2017 2051

Sunnuntai-illan ottelu Sähkökoje Areenalla houkutteli katsomoihin runsaasti väkeä ja tunnelman tarttuminen oli aistittavissa joukkueen suorituksista. Ensimmäinen jakso alkoi varmasti tilannetta rakentaen ja hyvä pelivire oli tarttunut joukkueen lyöjämiehiin. Kakkoskärjestä rakennettua 1-3 tilannetta purkamaan tullut Juuso Keski-Koukkari korkkasi kahden palon tilanteessa Kossun sisäpelin auki.

- Tiedettiin että Kitee on aloittanut hyvin kauden. Saatiin kuitenkin hyvä lataus ja valmistautuminen peliin ja lähdettiin pelaamaan kovaa ja sitkeää kovaa peliä. sitkeää peliä. Keski-Koukkarin lyönti oli iso suoritus, joka avasi pelin hyvin kahden palon tilanteessa ja saatiin horjutettua Kiteen vahvuuksia hyvillä lyönneillä. Tänään oli 12 miestä, jotka antoivat 110 % kentällä ja näin pitää ollakin. Myös parannettavia kohtia löytyi, mutta peliin voi olla tyytyväinen. Kolme pistettä ja yksilöiden onnistuminen lämmmitti mieltä, pelinjohtaja Tomi Niskanen summasi pelin jälkeen.

KOSSU KITEE 28 5 2017 2102

Juuso Keski-Koukkarin Superpesis-uran ensimmäinen kunnari merkitään päivämäärälle 28.5.2017. Onnea!

Vastaavaa totesivat myös Kiteen parhaana palkittu Sami Partanen ja pelinjohtaja Jukka Latvala. Ensimmäisen jakson vahvat suoritukset sekoittivat Kiteen ulkopeliä, mihin molemmat olivat myös silmin nähden pettyneitä.

Niskanen antoi pelin jälkeen myös tunnustusta katsomoon löytäneelle yleisölle ja kuinka tunnelma välittyi myös kentälle:

- Ehdottomasti sillä, että ihmiset olivat löytäneet tänään katsomoon oli vaikutusta pelisuorituksiin. Hyvä kannustus ja tunnelma tarttui silmin nähden myös joukkueeseen ja sitä kautta peliin.

Kossu pelaakin nyt erittäin vahvaa kauden aloitusta ja myös lyöntipeli on lähtenyt kulkemaan erinomaisesti kylmän alkukevään jälkeen. Hyvää tunnelmaa toivotaan myös jatkossa kotipeleihin. Seuraavan kerran Kossu pelaa Sähkökoje Areenalla tiistaina 6.6. Kankaanpään Mailaa vastaan klo 18.00 alkaen. Tehdään tuolloin Korvan hornankattilasta vaikea vieraspelipaikka lähivastustajallemme pohjois-Satakunnasta!

Dahlströmin 1100. juoksu ottelun kohokohtana

KOSSU KITEE 28 5 2017 2099

Historiallinen pallo, jolla 1100. lyöty syntyi, otetaan talteen.

Jere Dahlström oli totuttuun tapaansa huikeassa lyöntivireessä. Merkkipaalun ylittävää juoksua päästiin Koskenkorvalla juhlimaan jopa kahteen otteeseen, tai ainakin melkein. Ensimmäinen yritys kolmosrajaan suuntautuneena kovana lyöntinä innoitti kentän jo juhlatunnelmiin ja lyönnillä kotipesään edettiin kahden pelaajan voimiin. Viittä vaille kruunattuna pelaajana lyönti kuitenkin todettiin laittomaksi. Naureskellen tilanteeseen suhtautunut, viileä seppä-Dahlström ei kuitenkaan hätkähtänyt vaan taiturimaisesti muutti seuraavaan lyöntiin taktiikkaa: kakkosrajaan suuntautunut näppi riitti kotiuttamaan tuulen nopean Petrus Puputin ja vihdoin jo alkaneita juhlallisuuksia päästiin jatkamaan.

Dahlström ylitti 1100. lyödyn rajapyykin toisena pelaajana kautta aikain. Dahlströmin edellä kaikkien aikojen tilastossa on vain Kankaanpään Mailaa nykyään edustava Sami Joukainen (35+1154=1189).

Dahlström, vuoden tulokas 2001, pelaa 17. kauttaan Superpesiksessä. Vaasan Mailan kasvatti on juhlinut neljästi lyöjäkuninkaana, voittanut tehotilaston kahdesti ja palkittu kolmesti vuoden jokerina. Miesten Itä-Länsi-ottelussa Dahlström on pelannut yhdeksän kertaa. Palkintokaapissa on Suomen mestaruus Vimpelin Vedon riveistä kaudelta 2010 ja viisi muuta SM-mitalia.

Dahlströmin tehot kirjataan nyt lukemin 44+1056 lyötyä, 108 tuotua ja 1921 kärkilyöntiä 412 superpesisottelussa.

Palkitut:
I Jere Dahlström
II Juuso Keski-Koukkari

Pisteet:
Juuso Keski-Koukkari 1+3 lyötyä, 3 tuotua
Veli-Pekka Yli-Hirvelä 5 tuotua
Juho Toivola 4 lyötyä
Janne Leppälä 1+2 lyötyä, 1 tuotu
Jere Dahlström 2 lyötyä
Petrus Puputti 2 tuotua
Anttoni Jakobsson 1 tuotu
Antti Kuusisto 1 tuotu
Tuomas Tuohisaari 1 tuotu

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM

01 RUUTU SUPERPESISVIDEOT