Etusivu
/images/02_KUVITUSKUVAT/ylpeys18.jpg

UUTISET JA OTTELURAPORTIT

Mikko Kytömäki liittyy joukkueeseen

on 17.06.2018
Mikko Kytömäki liittyy joukkueeseen

Mikko Kytömäki liittyy Koskenkorvan Urheilijoiden Superpesis-joukkueeseen. Kytömäki pelaa ottelukohtaisella sopimuksella. Kytömäki on mukana jo tänään pelattavassa ottelussa Koskenkorvan Urheilijat - Kouvolan Pallonlyöjät.

Jere Dahlstrom 2017

Koskenkorvan Urheilijat otti helatorstain kotiottelussa erittäin tärkeän kiinnityksen ja paluun voittokantaan. Tiistaina Sotkamon Jymyä vastaan pelatussa ottelussa nähty tilanteen rakentamisen ongelma oli tänään tipotiessään ja kolmostilanteita rakennettiin peräti 19 kertaa. Tilanteiden rakentaminen noudatti tuttua kaavaa, kun lähes poikkeuksetta Kossun kaksi nopeaa kärkimiestä, Petrus Puputti ja Veli-Pekka Yli-Hirvelä onnistuivat järjestään kentälle menossa ja Antti Kuusisto sekä Janne Leppälä rakensivat takavaihdoilla ajolähdöt varmasti päälle. Kärjen onnistuminen näkyi myös selvästi edellistä ottelua vapautuneempana sisäpelinä.

Dahlström voiton takuumiehenä - 1200 tehopistettä rikki!

Kun miehet edellä onnistuivat roolissaan, oli Kossun superlyöjällä, Jere Dahlstörmillä, rooliinsa sopiva paikka iskeä taitolyönneillään miestä kotipesään. Mailataiturina tunnettu Dahlström iski Oulun ulkokenttää vastaan juoksun arvoisesti peräti seitsemän kertaa. Myös kunnareiden syntyminen oli erittäin lähellä, kun Jere puhkaisi kakkosrajan muutamaankin otteeseen. Dahlström onkin näiden lyöntien jälkeen erittäin lähellä historiallista rajapyykkiä, sillä matkaa 1100 lyödyn rajaan on enää kahden juoksun verran! Sunnuntain ottelussa saammekin jännittää, liittyykö Jere 1100 lyödyn kerhoon toisena pelaajana kautta aikain. Sosiaalisessa mediassa Jeren matkaa rajapyykkiä kohden on seurattu aihetunnisteella #JD1100. Yksi rajapyykki kuitenkin ylittyi jo tänään, kun 1200 tehopisteen raja meni rikki neljäntenä pelaajana kautta aikain. Nyt Jeren tehopisteet ovat siis 1098+108 = 1206!

Ulkopelissä pelivarmuus pysyi varmana läpi ottelun ja Oulu löi juoksunsa erittäin laadukkailla lyönneillä. Ulkopelin varmojen suorituksien johtajina nähtiin kokeneet Antti Kuusisto ja Mikko Kytömäki, jotka loivat henkeä entisestään huippusuorituksiillaan. Peli pysyikin odotetun tasaisena, sillä molemmilla joukkueilla oli otteluun lähtiessä kirvelevät tappiot alla ja näyttöhaluja tätä kautta löytyi otteluun lähtiessä. Katsojat saivatkin jännittää ottelua loppuun saakka sillä molempien vuorojen ratkaisujuoksut syntyivät vasta viimeisessä vuoroparissa. Ottelun toisella jaksolla nähtiin myös vaarallinen tilanne, kun Lipon vaihtolyönti osui suoraan etenijä Ville-Pekka Jokisen jalkoihin. Muutaman minuutin jälkeen Jokinen kuitenkin toipui pelikuntoiseksi ilman suurempia vahinkoja.

Pisteet:

Jere Dahlström 7 lyötyä
Veli-Pekka Yli-Hirvelä 1 lyöty, 3 tuotua
Antti Kuusisto 3 tuotua
Antti Pukkinen 2 tuotua
Petrus Puputti 1 tuotu
Juho Toivola 1 lyöty
Tuomas Tuohisaari 1 lyöty

Juoksut:

1. jakso:
0-1 Hannu Huuskonen - Tapani Piri
1-1 Jere Dahlström - Veli-Pekka Yli-Hirvelä
2-1 Juho Toivola - Antti Kuusisto
2-2 Antti Korhonen - Jali-Matti Kurkela 
3-2 Jere Dahlström - Petrus Puputti
4-2 Tuomas Tuohisaari - Antti Kuusisto
4-3 Matti Korhonen - Ville-Pekka Jokinen
5-3 Jere Dahlström - Veli-Pekka Yli-Hirvelä
5-4 Marko Pelkonen - Ville-Pekka Jokinen
5-5 Matti Korhonen - Antti Korhonen

2. jakso:
1-0 Veli-Pekka Yli-Hirvelä - Anttoni Jakobsson
2-0 Jere Dahlström - Antti Pukkinen
2-1 Hannu Huuskonen - Ville-Pekka Jokinen
2-2 Pekka Hepokangas - Tapani Piri
2-3 Eetu Suni - Pekka Hepokangas
3-3 Jere Dahlström - Antti Pukkinen
4-3 Jere Dahlström - Veli-Pekka Yli-Hirvelä
5-3 Jere Dahlström - Antti Kuusisto

Seuraavat ottelut:

Seuraava kotiottelu pelataan sunnuntaina 28.5. Kiteen Palloa vastaan Sähkökoje Areenalla klo 17. Ottelutapahtuma alkaa jo klo 15.30 lasten tapahtumapäivällä, jossa on paikalla mm. Koskenkorvan VPK ja Lähitapiola.

Seuraava viikko onkin kahden vieraspelin viikko, kun tiistaina 30.5. haastetaan hallitsevat mestarit Vimpelissä klo 18 ja viikko päätetään Kouvolassa sunnuntaina 4.6. Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan klo 16.00.

Tilastot:
https://pesislive.fi/#gamePage?id=GCTt2U

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM

01 RUUTU SUPERPESISVIDEOT