Etusivu
/images/kans.png

UUTISET JA OTTELURAPORTIT

Enemmän Kossua Ruudusta - Superpesislähetykset käynnistyvät viikonloppuna Fuengirolassa

on 19.04.2018
Enemmän Kossua Ruudusta - Superpesislähetykset käynnistyvät viikonloppuna Fuengirolassa

Superpesiksessä otetaan lämmin startti tulevaan kauteen, kun Ruudun lähetykset alkavat viikonloppuna niin naisten kuin miestenkin osalta Espanjan Fuengirolassa. Tulevana kesänä Ruudussa nähdään myös enemmän Koskenkorvan Urheilijoita, kuin koskaan aiemmin. Ennen...

pesiskoulu image

Pulpetti vaihtuu kesäkuulla iloiseen palloiluun, kun junioripuolta uudistava ja kehittävä Koskenkorvan Urheilijat aloittaa pesiskoulun. Pesiskoulu on tarkoitettu kaikille alakouluikäisille pesäpallosta kiinnostuneille, niin lajiin tutustujille kuin harrastuksen jo aloittaneille. Aikaisempaa harrastustaustaa ei kuitenkaan tarvita.

”Pesiskoulun kokeneet ja koulutetut vetäjät varmistavat, että kaikentasoiset pesäpalloilijat oppivat uutta sekä tekniikasta, että itse pelistä” kertoo pesiskoulun organisoinnista vastaava Jouni Oja-Lipasti.

Vetäjinä Oja-Lipastin lisäksi on monia Koskenkorvan Urheilijoiden juniorimyllyn läpikäyneitä pelaajia sekä valmentajia. Myös miesten edustusjoukkueen pelaajat tulevat sparraamaan pesiskoululaisia ja vastavuoroisesti pesiskoululaiset pääsevät kannustamaan Kossua tiistaina 4.7.2017, kun Koskenkorvan Urheilijat kohtaavat Sotkamon Jymyn 

Lisätietoja: Jouni Oja-Lipasti 0405707784 

 


Pesiskoulu järjestetään kahdella paikkakunnalla neljällä kentällä: Ilmajoella, Ahonkylässä, Koskenkorvalla ja Kurikassa Seuraavasti: 

Ilmajoki  

- Keskuskenttä ke 7.6. pe 9.6. ke 14.6. pe 16.6. Ma 19.6. ke 21.6.

- Klo 09.30 - 10.45

- Sateella Ilmajoki-Halli 

Ahonkylä 

- Koulun hiekkakenttä ma 5.6. ke 7.6. ma 12.6. ke 14.6. ma 19.6. ke 21.6. 

- Klo 11.15 - 12.45 

- Sateella koulun liikuntasali 

Koskenkorva 

- Koskenkorvan pp-stadion ti 6.6. to 8.6. ti 13.6. to 15.6. ti 20.6. ke 21.6. 

- Klo 09.30 -10.45

- Sateella koskenkorvan urheilutalo 

Kurikka 

- PP-kenttä/tekonurmi ti 6.6. to 8.6. ti 13.6. to 15.6. ti 20.6. ke 21.6. 

- Klo 11.15 - 12.45

Tekniikkarata 

-Koskenkorvan pp-stadion La 8.7. klo. 11-13 

 

Superpesistä pesiskoululaisille 

-koskenkorvan pesäpallostadion Kou-Sojy 4.7.(tiistai) klo 18. 

paikalle klo. 17.30 

Pienet muutokset aikatauluihin mahdollisia niistä, ilmoitetaan Kossun nettisivuilla www.koskenkorvanurheilijat.fi sekä facebook-sivulla Koskenkorvan Urheilijat. 


Hinta
- 50€ 

- sisaralennus toisesta saman perheen jäsenestä -10€ 

- ennakkoilmoittautumisesta -5€ 

Pesiskoulun hinta sisältää:

- Monipuolista opetusta 

- Kuusi harjoituskertaa + tekniikkarata 

- T-paita 

- Vakuutus 

- Koskenkorvan Urheilijat - Sotkamon Jymy Superpesisottelu, huoltajalle vapaa pääsy 

- 1 vapaalippu Duudsonit Activity Parkiin

Ilmoittautuminen ennakkoon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 31.5. mennessä: Nimi syntymäaika, osoite, puhelin, huoltajan nimi, pesiskoulupaikkakunta, Paidan koko 

 


MIKÄ PESISKOULU?

Koskenkorvan Urheilijat saivat seuran junioripuolen kehittämiseksi tukea Pesäpalloliitolta ja Opetushallitukselta. Näillä panostuksilla Koskenkorvan Urheilijat aloittavat junioripuolen kehittämisen niin uusien juniorien, kuin valmentajien puolella. 

Pesiskoulu 2017 on ensimmäinen askel kohti osaavaa ja vahvaa juniorityötä, jossa valmennustyö on selkeää ja määrätietoista. Siksi pesiskouluun halutaan positiivinen alkupotku uusien tulevien Kossun Superpesis-pelaajien kasvattamiseksi, pitkäjänteiseen matkaan ja organisoituun pelaajapolkuun.

Tulevan kesän ja alkusyksyn aikana tulemme valmentamaan ja kouluttamaan vanhat ja ahkerat seuran juniorivalmentajat, jonka lisäksi haluamme ehdottomasti rekrytoida lisää innokkaita juniorivalmentajia ja vahvistaa seuran osaamista kokonaisuudessaa. Rohkaisemme kaikkai uusia pelaajan alkuja ilmoittautumaan pesiskouluun.

Ilmoittautua voi paikkakunnilla ja sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KOSSUSUPER @ INSTAGRAM

ruutu logo turkoosiVIDEOT